Întrebare fară răspuns

casuta vocala - pot primi un email atunci cand cineva mi-a lasat un mesaj vocal?

De foarte multe ori trebuie sa ma duc acasa la cineva apropiat pentru ca nu se poate intretine singura si eu trebuie sa am grija de ea. Problema este ca acolo nu am deloc acoperire Orange, iar singura mea sansa este sa primesc mesaje vocale, pe care sa le ascult folosind telefonul fix (sunand la 0744945550, mai precis). Problema este ca, neavand retea, nu primesc notificarea faptului ca am primit un mesaj vocal. Daca as primi un email (acolo am un PC cu net de la Telekom) as sti ca am primit un mesaj vocal si as accesa mesageria vocala. Nestiind cand primesc, trebuie sa tot sun, periodic, de pe fix la numarul respectiv, iar in 80% din cazuri aflu ca nu am niciun mesaj vocal, deci pierd costul a 80% din apeluri. E costisitor si ineficient; daca as sti ca am primit un mesaj vocal nu as mai suna degeaba si nici nu as mai plati degeaba.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

În situația ta, mai bine redirecționeze apeluri către numărul de telefon fix, chiar dacă plătești 0,22 eurcenți/min, cred ca3 este mai ieftin decât sa suni la căsuța vocală. Putin probabil, să fie implementată această măsură, însă poate în viitor se va putea transmite notificarea și pe e-mail.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut @serante,
‏‏‎ ‎
Ce model de telefon ai?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Am un iPhone 6S. E posibil sa aiba probleme de receptionare a semnalului? Sincer, toata lumea stie ca acolo Orange nu are acoperire deloc. Telekom, insa, are. Dar evident ca nu voi trece la ei din acest motiv.

Salut Serante si bine ai venit pe comunitate. Lăudabilă fapta pe care o faci pentru acea persoană. Ai putea sa incerci sa folosesti si un alt telefon cand mergi acolo măcar odata? IPhone est un telefon foarte bun insa este recunoscut faptul ca in zonele cu semnal extrem de slab,acesta nu receptioneaza deloc si spun asta si din proprie experiență.

Dar un telefon cu wowifi nu ar fi mai util. Și cred că are această funcție și acel telefon. Ai spus că ai net fix de la Telekom. Dacă ai și un router, e relativ simplu.

Urmărește pe aici și poate îți este de folos

https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/#
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut @serante,
‏‏‎ ‎
Multumesc ca ne-ai spus ce model de telefon ai.
iPhone 6S suporta apel WIFI, poti vedea mai multe detalii in imaginea de mai jos.
‏‏‎ ‎
In cazul tau exista 2 optiuni la indemana fara a implica costuri suplimentare:
‏‏‎ ‎
1 - Verifica ce modem/router ai instalat de la Telekom si daca ai retea wifi emisa de el. Daca da, poti conecta telefonul la wifi si activa optiunea de Apel WIFI, maimulte detalii aici: https://support.apple.com/ro-ro/HT203032
Daca nu ai modem/router ce emite wifi, ia legatura cu cei de la Telekom sa ti-l schimbe cu unul ce emite wifi(schimbul se face gratuit).
‏‏‎ ‎
2 - Ai incercat sa treci telefonul pe 2G sau 3G manual? Exista sanse destul de mari sa fie acoperire 2G/3G in zona.
Mai multe detalii aici: https://support.apple.com/ro-ro/HT203124
‏‏‎ ‎
Spune-mi daca te-au ajutat aceste 2 optiuni.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!