Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Happy night "fura" din resurse?

ce parere aveti despre happy night,vi se FURA din resurse?
,,firma straina dar cu hoti romani. sa vad ce spune firma mama cu privire la acest lucru, exemplu " 29-04 0ra 0,08 -175542 . 29 - ora 1,33- 174651". happy night?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai întrerupt conexiunea la terminarea sesiunii de Happy Night ? E valabil și la început! Altfel se consumă din resursele incluse.
https://www.orange.ro/help/arhiva/internet/cum-pot-afla-d...

Eu nu am avut niciodată probleme și am acest tip de serviciu de peste 7 ani.

Nici eu nu am avut aceasta problema, niciodată. Și de multe ori așteptam ora 0:00 când voiam sa fac trafic greu, dar într-adevăr de fiecare data începeam o sesiune noua. Pana acum de 3 ani de zile, nu am simțit ca fura nimeni la cantar.

Consumul de date nu se actualizează instantaneu și nu poți să-ți dai seama exact cum stă treaba. Îl vezi la câteva ore (poate o jumătate de zi).

@margarint, s-a reactualizat consumul de date?
Revino, te rog, și spune-ne dacă s-a clarificat situația cu opțiunea Happy Night. Te așteptăm cu detalii. Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!