Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Prelungire garantie produse Samsung & Huawei

Samsung a decis prelungirea termenului de garanție până la data de 15 Iulie 2020 pentru toate produsele Samsung a căror garanție comercială se termină în perioada 15 Martie 2020 - 15 Iunie 2020, avand in vedere situatia actuala. Mi se pare o initiativa foarte ok, mai stiti si altele de acest fel?

https://www.samsung.com/ro/support/warranty/

Răspunsuri

Este o inițiativă foarte bună, având în vedere măsurile restrictive privind deplasarea pe perioada stării de urgență. Nu știu alte brand-uri care să fi făcut un anunț asemănător

Felicitari pentru initiativa lor. Acest lucru denota faptul ca-si pun in prim plan clientii de le ofera aceasta facilitate. Pana la urma nu era corect ca din cauza masurilor restrictive sa se piarda garantia produselor. Poate exemplul lor va fi urmat si de alte firme din domeniu.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Nu uitati si de asigurarile pe care Samsung le ofera pentru telefoanele sale. Cam scumpe din punctul meu de vedere insa pentru cei mai putin atenti poate chiar merită sa isi asigure telefonul : https://www.samsung.com/ro/offer/care_plus/

@svetalex
‏‏‎ ‎

  • Garanție extinsă gratuit - HUAWEI
  • Dacă garanția dispozitivului tău expiră între 15-03-2020 și 14-06-2020, valabilitatea acesteia va fi prelungită în mod gratuit până la 15-06-2020.
    Apasă aici pentru a afla perioada de garanție a dispozitivului tău.
    https://consumer.huawei.com/ro/support/warranty-query/
    *Transportul este gratuit și se aplică atât produselor aflate în garanție, cât și celor în afara garanție. În cazul produselor ale căror reparații vor fi refuzate, costurile privind transportul vor fi suportate de dumneavoastră.

Ok, deci e vorba de aceeasi perioada si la Huawei, doar ca prelungirea e pana in 15.06, nu 15.07, dar oricum mi se pare foarte bine

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!