anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane noi in magazinul online Orange - Aprilie 2020

RafaHelper
#StarMember
Salut,
‏‏‎ ‎
Desi stam acasa acest lucru nu a impiedicat producatori sa lanseze noi modele si sa le puna la vanzare.
In magazinul Orange au aparut mai multe modele de telefoane in decursul lunii aprilie.
Hai sa le luam pe rand!
‏‏‎ ‎
- Samsung Galaxy A51
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a51-128gb-dual-sim-black
Diponibil in 3 culori, black, white si blue
Pretul este de 1742 Lei la liber, mai scump cu 342 de Lei fata de Altex sau eMag in acest moment.
Nu vad nici o afacere daca il iei la abonament de 11 euro cu 1320 Lei
‏‏‎ ‎
- Huawei P40 Pro
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p40-pro-256gb-dual-sim-black
Disponibil pe Black si Ice White
Pretul este de 4050 lei la liber, mai scump cu 50 de lei fata de Altex sau eMag.
La fel, pretul la abonamentul de 11 euro este mare(3480 lei) si nu l-as cumpara.
‏‏‎ ‎
- CAT S52
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/cat-s62-64gb-dual-sim-black
Costa 2400 de lei la liber, nici nu vreau sa comentez despre acest model, mi se pare o dezamagire.
‏‏‎ ‎
- Huawei P40 lite
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p40-lite-128gb-dual-sim-midnight-black
1320 de lei la liber si primiti cadou o pereche de căști Huawei Freelace pana pe 30 aprilie, pretul este mai scump cu 20 de lei fata de Altex sau eMag.
De remarcat faptul ca Altex listeaza 32 de bucati ca si resigilate pentru acest model, banuiesc motivul, voi ce credeti?
‏‏‎ ‎
- Huawei Mate Xs
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-mate-xs-512gb-dual-sim-interstellar-blue
Pretul este de doar 11182 lei, un telefon frumos dar prea gros pentru gusturile mele si prea scump 😄
@Orange imaginea numarul 5 din carousel e de la un Mate RS porsche design, de corectat. 😉
‏‏‎ ‎
- Orange Neva Rise
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-neva-rise-8gb-dual-sim-black
Pret de 320 lei la liber si gratis cu abonament de 11 euro.
‏‏‎ ‎
- Apple iPhone SE
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-se-64gb-black
Vine in 3 culori, black, white si red.
Preturi de la 2400 lei pana la 3.233 lei in functie de spatiul de stocare si este mai ieftin decat pe Altex sau eMag.
‏‏‎ ‎
Cam astea au fost, ce parere aveti despre ele?
Intentionati sa va cumparati un model din cele de mai sus sau v-ati cumparat deja?
30 Răspunsuri 30

Miha_Z
#StarMember
Eu am cumparat saptamana trecuta Samsung A51. Trebuia sa folosesc un voucher si am prelungit un abonament, chiar daca oferta nu a fost atragatoare. Am prelungit un abonament de 13 Euro si pretul mobilului a fost ~1580, din care am scazut voucherul. Asa cum ziceai si tu sunt preturi prea mari la mobile in comparatie cu celelalte magazine. In mod normal, daca pe langa telefon mai iei si alt serviciu ar trebui sa se reduca mai mult din costul produsului. Ca practic o parte din pretul produsului ar trebui sa se regaseasca in pretul abonamentului. Cu cat iei un abonament mai mare, cu atat scade si pretul produsului.

RafaHelper
#StarMember
@Miha Z deci pana la urma ai comandat desi avea un pret mai mare cu tot cu voucher?

FaraUnID
Campion certificat
Sa le defalcam: - Samsung Galaxy A51 -> Nu ma atrage marca, iar cele mai recente probleme legate de upgrade-ul la Android 10 pe unele modele ar trebui sa ridice un mare semn de intrebare care sa cantareasca destul de mult in decizia de achizitie. https://comunitate.orange.ro/questions/2297420-samsung-galaxy-a70-probleme-update-android-10 - Huawei P40 Pro -> singurul care ma atrage dar nu achizitionat din magazinul online Orange, pentru ca din seria pret si pentru ca pretul.... Un Huawei P40 Pro cu pachetul de servicii Google instalate de utilizator, pierde pe drum varfurile de gama de la Samsung si Apple - CAT S52 -> nu sunt intersat pentru ca job-ul meu nu este in zona heavy duty. Poate fi un telefon de luat in calcul daca lucrezi in constructii, aplinism, salvamont, forestier, off-road, enduro, explorator, etc. - Huawei P40 lite -> un telefon care dpv al performatelor de apropie de Huawei P30, dar care este comercializat la un pret cu cca 50% mai mic decat pretul lui P30. Si aici daca reusesti sa instalezi pachetul Google, P40 Lite este o variante extrem de viabila. Da, l-as achizitiona. - Huawei Mate Xs 11.181,69 lei -> mai am nevoie de aia xxxxx,69 lei ca altfel il luam. Acu' la modul serios, de banii aia mai bine o masina SH adusa din afara sau renovat apartamentul. Par investitii mult mai sustenabile, decat acest telefon. - Orange Neva Rise 8GB stocare cu 1GB RAM -> in aceeasi categorie de pret, adica pana in 400 lei avem la dispozitie MOTOROLA Moto E6 Play cu 32GB si 2GB RAM la pretul de 379 lei in Altex. - Apple iPhone SE -> un telefon al cu 64GB si 3GB RAM al carui pret este de cca 2400 lei. In acceasi bani avem alternative precum: Samsung Galxy A71 cu 128GB / 6GB, Xiaomi Mi Note 10 cu 128 / 6GB, Samsung Galxy Note 10 Lite cu 128GB / 6GB, Hono V10 cu 128GB / 6GB, Xiaomi Mi 9 Lite cu 128GB / 6GB Resigilatele P40 Lite listate de Altex si in general de restul magazinelor online pot avea 2 motive principale: 1. Cumparatorul nu a stiut ca telefonul vine fara pachetul Google si a renuntat la achizitie. 2. Categoria marletzi care achizitioneaza un produs din online, trag de cat se poate si se lauda cu el peste tot timp de 14 zile sau cat este perioada de retur, dupa care renunta la achizitie.

Miha_Z
#StarMember
Aveam un voucher maricel si nu m-a ajuns mult. Decat sa pierd voucher-ul am preferat sa mai iau un mobil cadou pentru cineva din familie. La 1600 nu l-as fi luat si as fi testat mai mult piata. 😉

Miha_Z
#StarMember
Ce face acest mobil Huawei Mate Xs de costa atat de mult? Mi se pare exagerat pretul si sunt multe alte alternative de luat in calcul, asa cum spunea si @FaraUnId.

FaraUnID
Campion certificat
Este telefonul pliabil de la Huawei considerat pionierat, inovatie, basini, figuri, impresii, fitza de fitza. De retinut insa ca Mate Xs este fratele mai mic, mai sarac si varianta ceva mai "accesibila" a lui Mate X.

RafaHelper
#StarMember
@Miha Z e pliabil, asta e tot. A fost un voucher primit la pachetul Orange Love sau un alt tip de voucher?

Romeo_
Senior certificat
Iphone SE 2 ...ma bate gandul sa mi-l cumpar acum avand SE,m-am obisnuit cu el si cautam ceva mai bun pt ca nu tin un telefon mai mult de 3-4 ani

Miha_Z
#StarMember
@rafa.bloger a fost alt tip de voucher. Eu nu am Orange Love, fiindca sunt multumita pe partea de servicii fixe de cei de la RCS&RDS.

Vio73
#StarMember
Telefoanele sunt destul de interesante, în cea mai mare parte, dar prețurile lor sunt cam mari la abonamente, adică subvențiile sunt cam mici.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Imi voi spune si eu parerea: 1. Galaxy A51, pret IMENS, acum cateva zile era sub 1300 lei in alte magazine online. Nici la acest pret nu l-as recomanda, am observat lag si are o camera dezamagitoare. Dupa testare, am verificat la aproximativ o luna alt A51, lagul persista, si daca face asa cand e nou, nu vreau sa imi imaginez cum se comporta dupa un an.. 2. Va incurajez sa va documentati bine inainte de achizitiona un Huawei fara serviciile Google. Se pot instala, dar nu este chiar atat de usor, metodele care mergeau nu mai merg, apar altele, se repeta povestea. Lucrul acesta este valabil si pentru P40 Lite si Mate Xs. In plus, Galaxy S20 Plus 4G era la eMAG 3850 lei. 3. iPhone SE 2. Am dat comanda de el, il voi testa. La prima vedere aduce ceva nou pe piata: Un telefon care sacrifica design-ul, ecranul si bateria pentru performanta, update-uri timp de 4-5 ani, si specificatii de top (incarcare wireless, rezistenta la apa, difuzoare stereo). Avand in vedere renumele Apple, si marul de pe spate este un plus. Abia astept raspunsul companiilor Android.

svetalex
Senior certificat
Acum câteva zile am primit un SMS prin care eram informata ca oferta speciala cu dublu trafic de net de care beneficiam, mai este valabilă până la 21.05 (dată la care mi se termină perioada contractuală). Nu îmi propusesem în mod special să îmi iau un telefon nou, nici nu am un buget prea generos, dar dacă tot am hotărât să optez pentru un abonament Orange Me, am zis să schimb și telefonul. Din oferta curentă Orange oscilez între Huawei Nova 5T și Samsung Galaxy A51. Am citit recenziile din comunitate postate de @RecenziiPeBune, însă nu îmi este prea clar dacă pe Huawei Nova 5T pot fi instalate aplicațiile din Google Play (gen YouTobe, Yahoo mail, Google Maps, etc.). Mă poate ajuta careva cu această informație? Am mai postat aceasta intrebare la alt topic, însă nu am primit niciun răspuns 🙂

Vio73
#StarMember
Chiar dacă nu sunt în Google Play, majoritatea se găsesc în App Gallery!

RafaHelper
#StarMember
Salut svetalex, Huawei Nova 5T vine cu serviciile si aplicațiile Google instalate(YouTube, Gmail, Maps, etc) deci vei putea să instalezi toate aplicațiile din Google Play.