Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Sunt in Finlanda si nu primesc apeluri sau mesaje pe cartela Prepay

buna seara, sunt in Finlanda si pe cartela mea Prepay nu primesc apeluri sau mesaje text , imi trebuie pentru a imi activa whatsappul , multumesc

Răspunsuri

Intra în setările telefonului și activează roamingul de date. Ai opțiune activa de 10 sau 12 de euro pentru a putea beneficia de resurse în roaming? Ești plecat de mai mult de 3 luni?

Aparent, da, exista roaming de date și roaming de voce. De altfel sunt tari din afara SEE pentru care există opțiuni separate de date și voce. Atașez screen shot.

În roaming, vocea este by default, în schimb datele trebuie sa le activezi manual la prima utilizare, după care ele rămân active tot timpul. La rds, la call center, ai posibilitatea sa activezi roaming fie numai pe voce, fie voce+date.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Oricum @initiatorul nu primeste apeluri si nici mesaje si are nevoie de codul care vine pe sms, deci deocamdata nu roamingul de date este problema..

@Bubu, de inițiat poți iniția apeluri și SMS-uri? Doar la primire este problema?
Revino, te rog, și dă-ne mai multe detalii. Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Inițiator, nu are roamingul activ. Trebuie sa încarce cu minim 10 euro ca să fie roaming activ. Dacă nu primești sms pentru activare whats, ai posibilitatea să apelezi și ascuți audio codul, pe care îl vei introduce ulterior.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!