Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Mesaje netrimise catre numere pe care nu le am in agenda

Buna ziua,
Am incercat sa trimit un mesaj pentru a dona o suma de bani, a aparut mesajul standard ca mesageria incearca sa trimita un mesaj care poate avea cost suplimentar, am bifat nu mai intreba si in secunda doi a aparut inca o ferestra cu o intrebare, nu am fost atenta ce am bifat, dar mi-a dat trimitere nereusita si de atunci daca trimit mesaj catre orice numar pe care nu il am in agenda imi arata trimitere nereusita. Mentionez ca pot trimite mesaje catre persoanele pe care le am in agenda.
Mulțumesc,
Alina

A ramas sa revin cu un raspuns, daca o sa ii dau de cap.
Am vorbit cu cineva de la suport Huawei, ca problema era din telefon.
Asta-i rezolvarea in caz ca va loviti de o situatie asemanatoare: Setari-Aplicatii-Aplicatii-3 puncte sus-Acces special-SMS Premium- sa fie bifata.
Mulțumesc pentru sfaturi.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (14)

78%

14 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

78% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut! Încearcă să intri în setările mesajelor și să pui centrul de comandă +40744946000.
Sau, varianta 2, șterge datele cache din aplicatia messages, in funcție de ce telefon ai. Daca ne dai detalii despre telefon, te putem ajuta.

Am incercat si cu restart si cu inregistrarea in agenda si nimic. Am un Huawei P30 Pro. Am încercat si cu centrul de comanda, dar nu-l gasesc in agenda
Mulțumesc

Ai aici un link...

Ultima varianta e EMUI 9, dar probabil a rămas neschimbat și la 10.

https://consumer.huawei.com/ro/support/how-to/detail-troubleshooting/ro-ro00444770/

Sper sa te descurci.

Mesaje - Setări - mai multe setări - mesaje text, aici ar trebui sa găsești centrul de comanda pentru mesaje, dar, n-ar trebui să aibă legătură, dacă celelalte mesaje se trimit.. probabil ca are legatura cu bifa la care n-ai fost atenta..
Poate te ajuta.. eu nu am huawei, dar, cred ca n-ar trebui să difere prea mult..

Imi cer scuze daca ati verificat deja asta si ce spun eu pare prea simplu, insa am patit-o:
1. daca e prepay, verifica daca ai credit suficient
2. daca e abonament, verifica sa nu fie restrictionat pentru plata. Am un astfel de abonament de pe care nu pot plati parcare, nu pot dona, nu pot apela numere cu suprataxa. Problema e ca este chiar SIMul implicit si tot timpul trebuie sa imi amintesc sa schimb SIMul de pe care trimit SMS cu suprataxa.

Mulțumesc, am gasit centrul de comanda si da, era deja numarul introdus. Le-am scris si celor de la orange pentru suport tehnic, astept sa vad ce zic si revin cu info daca se rezolva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!