Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Pot inchiria un STB suplimentar ?

Cum se procedeaza? Il pot lua dintr-un magazin orange ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Intr-adevar, instalarea STB-ului la adresa ta poate fi realizata doar de catre un tehnician Orange; in acest sens, este necesar sa programezi o vizita a acestuia in locatie.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Teoretic, din moment ce, pe site, apare informatia despre cum sa-l conectezi, nu vad de ce nu s-ar putea sa-l ridici tu dintr-un magazin, unde sa semnezi un proces verbal de primire al dispozitivului si sa inchei un contract de inchiriere. Eu am observat destul de putine accesorii prin magazinele in care am intrat, asa ca, probabil ar trebui sa vorbesti intai la serviciul clienti, ca poate ti-l trimit intr-un magazin Orange care-ti este la indemana, sau, daca ai un magazin Orange in drum, poti intreba daca au.. Pana ajungi, poate a solicitat vreun coleg de comunitate asa ceva si-ti poate raspunde mai la obiect..

Gabi il poti lua din orice Orangeshop. Sa nu uiti sa ai cartea de identitate asupra ta.In caz ca nu au modelul pe care il vrei tu,faci o cerere si il ridici ulterior. De regula insa au noutăți,atat CAM-uri cat si receptoare.Daca nu vrei sa-ti vina un instalator sa ti-l monteze,cablul si mufele ti le achizitionezi separat. Din magazin nu iti da decat STB-ul.

@gabi_5, ai reușit să închiriezi un STB suplimentar?
Revino, te rog, în Comunitate și povestește-ne cum ai rezolvat cu instalarea lui. Răspunsul tău va fi, cu siguranță, util și pentru alți membri ai Comunității. Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Nu poți ridica un stb din magazin, ci trebuie să ți-l instaleze un tehnician. Nu știu exact la ce serviciu te referi (fibră sau satelit), dar instalarea este și contracost. Trebuia să o faci la început. Cel puțin așa e la serviciul prin satelit.

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri , am sunat la Orange și mi-au spus nu pot lua stb-ul din Orange shop , vine un tehnician acasă.

Probabil vei semna un PV de primire și apoi vei fi taxat la următoarea factură.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Sincer nu știu ce să mai cred, unii zic că pot lua stb-ul din Orange shop, ce-i de la Orange zic că nu, ei zic că trebuie să vină un tehnician să îl instaleze

Salut! Intr-adevar, instalarea STB-ului la adresa ta poate fi realizata doar de catre un tehnician Orange; in acest sens, este necesar sa programezi o vizita a acestuia in locatie.

Gaby raspunsul corect este cel marcat ca solutie. Suna la 300 si programeaza o vizita a instalatorului Orange. Acestia au la ei toate echipamentele necesare instalarii unui nou STB. Astfel ai si garantie si consultanta gratuita. Revino sa ne spui ce ai rezolvat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!