Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot face port forwarding pe Internet Box 1000?

Cum pot face port forwarding pe Huawei HG8247H, numit de orange "Internet Box 1000"? Am incercat tutoriale dar pur si simplu pare sa nu existe optiunea precum nici optiunea de firmware update.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

De pe routerul de la orange, nu prea se poate face port forwarding! Eu am cumparat un alt router si routerul de la orange a fost transformat in bridge! Pentru asta, am sunat la 300, iar un operator m-a ajutat fara nici o problema.

În momentul în care suni, trebuie să ceri legătura cu cineva de la Serviciul Tehnic, pentru că nu cred că știu cei de la 300 să te ajute cu această informație. Succes!

@outasi, mulțumim pentru întrebare!
Dacă reușești, te rugăm să revii în Comunitate și să ne spui cum ai procedat. Va fi cu siguranță util și pentru alți membri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!