Întrebare cu răspuns(uri)

Funcționează 2 aplicatii whatsapp pe acelasi telefon?

Salut! Foloseste cineva 2 aplicatii whatsapp pe acelasi telefon? Stie cineva dacă este posibil acest lucru? Imi doream de ceva timp un samsung de generație mai noua, dual sim să nu mai umblu cu 2 telefoane după mine si până la urmă l-am luat, dar, nu reusesc sa folosesc ambele aplicatii..
Am instalat 2 aplicații, având 2 cartele sim, însă pe a doua aplicație nu-mi arată niciun fel de lista, ca si cum nu ar avea acces la niciun număr de telefon.. Imi arată doar un buton de invitație prieteni... Poate, dacă aș primi mesaj as putea raspunde, dar, mi se pare aiurea... să nu pot scrie eu cuiva, dacă vreau..
Imi puteti spune dacă fac eu ceva gresit sau asta e tot ce pot obtine de la aplicația whatsapp clona?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Jay, daca la setari ----》advanced features ---》 dual messenger --》 ai activata setarea de a vedea contactele separat, dezactiveaz-o si alege sa folosesti aceeasi lista de contacte.

In cazul in care nici asa nu reusesti, incearca sa initiezi un apel, si ti se va cere permisiunea de a sincroniza agenda, pe care ar trebui sa i-o oferi:)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (16)

Da (82)

84%

82 membri au votat cu DA

16 membri au votat cu NU

84% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Din ce cunosc eu nu functioneaza doua aplicatii whatsapp pe acelasi telefon,doar daca ai rula alternativ doua OS-uri diferite,android si windows mobile. Nu cred ca merita sa faci acest efort,root etc pentru o singura aplicatie.

Totusi am gasit si o alternativa pentru telefoanele dual SIM pentru a folosi whatsapp-ul.

"How to use dual WhatsApp in a single phone"

https://www.google.com/amp/s/www.gadgetsnow.com/how-to/how-to-use-dual-whatsapp-in-a-single-phone/amp_articleshow/66089005.cms

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Merge să instalez 2 aplicatii, ceea ce am si facut, dar, pe a doua nu vad lista de numere de telefon.. ca si cum n-ar exista..
Ca idee, nici nu cred ca ai nevoie de dual sim, de fapt ai nevoie să poți instala 2 aplicatii si să ai 2 numere de telefon.. Asa cum poți folosi whatsapp pe desktop, merge si pe telefon fără să ai sim-ul in el, asta e verificată de mine.. am avut acum cativa ani whatsapp pe un număr care era in alt telefon.. Nu inteleg împreună de ce nu merg..

Salut Jay. Da se poate, doar ca trebuie sa activezi functia de dual messenger. La samsung se alfa in: settings-advanced features-dual messenger si de acolo alegi ca whatsapp-ul sa fie folosit pt 2 nr de telefon. Dupa ce faci alegerea, va dura 1min sa se instaleze si vei gasi al 2-lea icon, in aplicatiile tale/home screen. Functioneaza, pentru ca e testat de mine:) ai poze atasate. Spor si succes! Sa ne spui daca ai reusit!

Eu am folosit cateva luni de zile dual whatsapp pe un samsung j5 2017 dual sim, functioneaza perfect.
Cand instalezi whatsapp din play store te intreaba automat daca vrei dual whatsapp si cred ca este la fel pe toate telefoanele dual sim.

Cam asa arata aplicația geamana.. Deși lista are aproximativ 150 de numere, nu se vede nici macar unul.. am adaugat încă unul direct in explicație si tot nu se vede.. mi-am scris singura, apare mesajul dar, desi numărul există în agenda nu apare numele.. nu inteleg.. o pot folosi, dar, nu pot alege cu cine vreau sa vorbesc.. :(

La Huawei ai , pt Facebook, Whatsapp si Mess, aplicatie geamana. Ai activat, ai doua iconite separate, fiecare cu un cont diferit. Whats merge si daca nu ai SIM cu nr ala in telefon. Nu stiu cum e la celelate marci de telefon.

Păi, asta am si spus si in descriere si in comentarii...
Am instalat 2 aplicatii, chiar înainte să întreb dacă a folosit cineva două în același timp si daca au funcționat ok ambele. Instalarea a fost cel mai simplu lucru de facut, dar, a doua aplicatie, geamana cea rea, nu vede lista de contacte.. Am instalat de 3 ori, în ideea că poate n-am fost atentă cand a cerut permisiunile.. dar, nu asta e problema. Pe parcurs mi-am dat seama ca nu e nevoie de cartela sim, doar de aplicația geamana si de un numar de telefon...
Undeva greșesc dar, nu stiu unde. Poate trebuie sa umblu in setările telefonului.. nu stiu..

Multumesc pentru răspunsuri..

Jay, daca la setari ----》advanced features ---》 dual messenger --》 ai activata setarea de a vedea contactele separat, dezactiveaz-o si alege sa folosesti aceeasi lista de contacte.

In cazul in care nici asa nu reusesti, incearca sa initiezi un apel, si ti se va cere permisiunea de a sincroniza agenda, pe care ar trebui sa i-o oferi:)

Doua aplicatii whatsapp se pot folosi pe un telefon daca acesta permite acest lucru! In general telefoanele care ofera dualapp sunt telefoanele dualsim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!