Întrebare cu răspuns(uri)

Orange lanseaza optiunea Cinemax HD pentru tv satelit

De ieri, 10.02.2020, Orange tv satelit lansează extraopțiunea Cinemax HD, la prețul de 10 lei lunar. Ea include posturile Cinemax HD și Cinemax 2 HD. Orange este singurul operator telecom ce oferă această extraopțiune, dar numai prin tv satelit.

Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

Detalii pe aici:

https://www.media-max.ro/orange-lanseaza-optiunea-cinemax-hd/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cam scumpă opțiunea, era bine sa fie incluse direct în opțiunea hbo maxpack la un preț accesibil fata de cel în prezent.

In conditiile astea, cred ca mai repede este de preferat pachetul maxpak la 23.5, cu Cinemax si HBO, decat acesta la 10, doar cu Cinemax..

10 Roni pe luna nu mi se pare mult, este cu mult sub pretul unui bilet de film, dar de acesti bani poti urmari sute de filme.

Cinemax si Cinemax 2 prezinta cea mai buna selectie din toate genurile pentru fanii si iubitorii industriei cinematografice.

 

Cinemax, canalul cu filme de public, aduce titluri americane și internaționale, seriale originale Cinemax și seriale americane noi, precum și drame alerte și comedii pline de acțiune, aventură, filme de groază, fantezie și cu elemente S.F. Canalul oferă ceva special pentru fiecare zi a săptămânii. În fiecare duminică va avea premiera principalul film. Sâmbăta este dedicată noilor seriale și conținutului original Cinemax. Vinerea vine cu o selecție a celor mai bune filme cult și de groază. În fiecare miercuri veți putea urmări drame și filme thriller.

 

Cinemax 2, canalul de artă, oferă o gamă largă de filme emoționante de la studiouri internaționale independente. Filme premiate, favorite ale festivalurilor și seriale cult din întreaga lume.

Canalul oferă un program diferit în fiecare zi. Sâmbata aduce premiera săptămânii. Fiecare duminică va aduce filme internaționale, iar lunea înseamnă filme cult și filme clasice. În fiecare joi vor fi difuzate seriale apreciate și premiate.

 

http://m.cinemax.ro/

O opțiune prea scumpă pentru numai 2 canale Tv. Era o opțiune mai bună dacă se făcea un pachet cu mai multe canale, era mult mai atrăgător și probabil mai mulți clienți interesați.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!