Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme la reincarcarea prepay

Am incarcat contul. Am primit mesaj de confirmare dar in continuare imi cere sa incarc contul pentru a apela.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai incercat un restart de telefon?

Fiind sfarsit de saptamana si ora de varf este posibil ca reincarcarea in sine sa fie procesata ceva mai greu in sistem.

Dacă nu ai facut nimic diferit fata de reîncărcarile anterioare si mesajul este acelasi, cred ca ar trebui sa scrii pe chat Djingo, sa vorbesti cu un consultant sa-ti spuna ce s-a intamplat.. ca poate este o eroare undeva..

Vezi ca nu cumva suma pe care ai încărcat-o sa nu se fi dus pe niște extraopțiuni recurente de internet pe care le-ai activat anterior și astfel sa nu mai rămână nimic pt apeluri. Dacă ai astfel de opțiuni active, în momentul reîncărcării se retine din credit suma necesara activării lor și aceasta suma poate fi egala cu valoarea creditului încărcat. În acest caz trebuie sa reîncarci.

Am restartat telefonul dar nu a fost nici o schimbare! Am incercat sa iau legatura cu un consultant dar este contra cost si cum nu am credit nu ma poate ajuta!:(

Nu poti vorbi nici pe chat? Stiu ca la cartela exista o limita de 2 apeluri pe luna, gratuit, ma refeream sa scrii pe chat unui consultant.. Scrie din My Orange la contacteaza-ne.. nu vei primi repede raspuns, ca este weekend, dar, poti da toate datele si cand va putea sa răspunda un consultanti vei afla ce s-a intamplat.. Au program zilnic, 09:00-20:00..

Mada, conform pozei atasate de tine, spune ca vei primi optiunea aleasa, iar daca acest lucru nu s-a intamplat, iti recomand sa iei legatura cu cineva de la site-ul de pe care ai efectuat reincarcarea. Daca este altul decat Orange, cu el va trebui sa discuti si nu cu un reprezentant Orange. Daca ai reincarcat de pe site-ul orange sau din contul my orange, atunci poti contacta un reprezentant sa te ajute.

Spune-ne daca ai rezolvat problema, te rog!

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Problema a fost rezolvata! Nu stiu exact cum, aseara fiind o ora târzie nu am reusit sa iau legatura cu un consultat dar dimineata am primit mesajele ca optiunea este activata ! Multumesc

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!