Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Teste de viteza roaming

Pentru cei care au disponibilitate sa testeze rețeaua in roaming.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Super. Te rog frumos sa faci și câteva teste diseară după ora 20-21. Mulțumesc frumos!

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Roma, Aeroportul Ciampino

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Roma, zona Termini, acces Vodafone 4G refuzat, iar 3G inutilizabil.
Teste pe 4G Tim

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Sper ca va dati seama ca ruland aceste teste de viteza in Roaming va consumati din internetul disponibil in Roaming. Cu cat viteza este mai mare, cu atat cantitatea de date descarcata este mai mare. Daca ai norocul sa dai peste o conexiune 4G nu foarte incarcata te-ai usurat de 3-400 MB.

Stimate coleg, daca am ales sa fac un test in roaming stiu la ce m-am bagat, si stiam dinainte resursele mele in roaming. Intamplator, din cei 4 GB disponibili pe care i-am avut, am consumat doar 2, intr-o saptamana cat am fost plecat. Asadar, am considerat ca este bine sa fie si cei de la Orange informati despre retelele partenere din diverse tari ale UE. Sunt sigur ca si colegul @Razvan a gandit la fel. Adevarata provocare va fi cand vom fi (eu sau unul dintre colegi) plecati intr-o tara care nu este membra UE.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!