Întrebare fară răspuns

Canale TV eliminate din grila

Buna seara,
De ce ati scos din grila canalele de televiziune de la Discovery, TLC, Travel Chanel, Animal Planet si EUROSporturile 1 si 2?
Eu urmaresc foarte multe programe din ce ati scos din grila.
M-am mutat de la DIGI tot din acelasi motiv ca si ei eliminasera aceste posturi de la Discovery.
Va rog sa le readuce-ti cat mai repede posibil aceste canale.
Multumesc.

Răspunsuri

Salut! Canalele respective nu au fost eliminate de Orange! La Televiziunea prin cablu, Orange funcționează cu infrastructura Telekom, inclusiv cu unele canale. Telekom a reziliat contractele cu unii producători, astfel au rezultat scoaterea din grila a unor posturi. Ai detalii și în link-ul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020.
Poți eventual să faci o sesizare in acest sens, iar dacă sunt mai multe persoane, vor crea o oarecare presiune si ar putea sa schimbe decizia... Important e sa reții ca nu Orange a scos acele canale din grilă... Abonații Orange sunt victime fara vina lor.

Din păcate, suferim din această cauză mulți clienți, dar nu e vina Orange, ci a Telekom. Orange doar preia grila de programe de la aceștia! Poate că toate reacțiile negative pe care le primesc vor avea un ecou. Oricum, așa cum spune colegul, subiectul s-a mai discutat!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Acest topic se poate închide. Rog un moderator sa mute discuțiile pe topicul deschis de un alt coleg pe comunitate.
https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!