Întrebare fară răspuns

Canale TV eliminate din grila

Buna seara,
De ce ati scos din grila canalele de televiziune de la Discovery, TLC, Travel Chanel, Animal Planet si EUROSporturile 1 si 2?
Eu urmaresc foarte multe programe din ce ati scos din grila.
M-am mutat de la DIGI tot din acelasi motiv ca si ei eliminasera aceste posturi de la Discovery.
Va rog sa le readuce-ti cat mai repede posibil aceste canale.
Multumesc.

Cristi_14
Cristi_14

Cristi_14

User level
Nivel
0
48 / 100
puncte
Custom field 2
Cristi_14

Răspunsuri

Salut! Canalele respective nu au fost eliminate de Orange! La Televiziunea prin cablu, Orange funcționează cu infrastructura Telekom, inclusiv cu unele canale. Telekom a reziliat contractele cu unii producători, astfel au rezultat scoaterea din grila a unor posturi. Ai detalii și în link-ul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020.
Poți eventual să faci o sesizare in acest sens, iar dacă sunt mai multe persoane, vor crea o oarecare presiune si ar putea sa schimbe decizia... Important e sa reții ca nu Orange a scos acele canale din grilă... Abonații Orange sunt victime fara vina lor.

Din păcate, suferim din această cauză mulți clienți, dar nu e vina Orange, ci a Telekom. Orange doar preia grila de programe de la aceștia! Poate că toate reacțiile negative pe care le primesc vor avea un ecou. Oricum, așa cum spune colegul, subiectul s-a mai discutat!

Așa cum au spus colegii, au fost scoase din grila Telekom și implicit din grila Orange. Ele au fost înlocuite cu altele pe aceeași tematica. S-a dezbătut pe larg acest subiect aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv

Acest topic se poate închide. Rog un moderator sa mute discuțiile pe topicul deschis de un alt coleg pe comunitate.
https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate, vom închide acest topic, dar puteți continua discuțiile aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020. Multumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!