Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Canale TV eliminate din grila

Buna seara,
De ce ati scos din grila canalele de televiziune de la Discovery, TLC, Travel Chanel, Animal Planet si EUROSporturile 1 si 2?
Eu urmaresc foarte multe programe din ce ati scos din grila.
M-am mutat de la DIGI tot din acelasi motiv ca si ei eliminasera aceste posturi de la Discovery.
Va rog sa le readuce-ti cat mai repede posibil aceste canale.
Multumesc.

Răspunsuri

Salut! Canalele respective nu au fost eliminate de Orange! La Televiziunea prin cablu, Orange funcționează cu infrastructura Telekom, inclusiv cu unele canale. Telekom a reziliat contractele cu unii producători, astfel au rezultat scoaterea din grila a unor posturi. Ai detalii și în link-ul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020.
Poți eventual să faci o sesizare in acest sens, iar dacă sunt mai multe persoane, vor crea o oarecare presiune si ar putea sa schimbe decizia... Important e sa reții ca nu Orange a scos acele canale din grilă... Abonații Orange sunt victime fara vina lor.

Din păcate, suferim din această cauză mulți clienți, dar nu e vina Orange, ci a Telekom. Orange doar preia grila de programe de la aceștia! Poate că toate reacțiile negative pe care le primesc vor avea un ecou. Oricum, așa cum spune colegul, subiectul s-a mai discutat!

Așa cum au spus colegii, au fost scoase din grila Telekom și implicit din grila Orange. Ele au fost înlocuite cu altele pe aceeași tematica. S-a dezbătut pe larg acest subiect aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate, vom închide acest topic, dar puteți continua discuțiile aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2189009-discovery-urile-eurosport-out-ian-2020. Multumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!