Întrebare cu răspuns(uri)

Ce pot face cu punctele acumulate în comunitatea Orange?

Ce pot face cu punctele acumulate în comunitatea Orange???

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Punctele în comunitate reprezintă o formă de recompensare a activității tale în comunitatea Orange, însă fără a putea fi cuantificate în beneficii materiale Orange, de exemplu puncte thank you sau alte campanii promoționale disponibile.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Vei urca în clasament și vor apărea și recompense de tip surpriză. După cum ai văzut, recent a fost organizat și un concurs cu premii. Sunt sigur că vor mai fi multe surprize. Detalii ai pe aici:
https://comunitate.orange.ro/pages/beneficii

Succes!

Sorin, felicitări pentru înscrierea în Comunitate!

Găsești aici mai multe informații despre vizualizarea punctelor acumulate, a nivelulul atins și a badge-urilor primite.

Te mai așteptăm!

 

Nu este un concurs de genul am acumulat "n" puncte si pot sa le schimb pe diverse premii. Punctele sunt acordate in functie de activitatea ta in Comunitate si sunt pentru a te motiva sa cresti in nivel. Cu timpul se vor organiza si alte concursuri si poate ca vor conta si punctele si nivelul atins in alegerea castigatorilor.

Nu poti face ceva concret cu ele, daca asta te interesa, dar, fiind si tu activ in comunitate, poti afla lucruri noi, indiferent ca e vorba despre informatii de care ai nevoie, fie ca e vorba despre diverse concursuri, ii poti ajuta si tu pe alti clienti care au nelamuriri, din experienta ta de pana acum.. Pe viitor, cine stie, poate vor mai fi concursuri si aici.. :)

Salut, și bine ai venit. Punctele adunate aici nu te ajuta fizic nicăieri. Sunt mai mult pentru situații statistice, pentru a se vedea implicarea, la un moment dat a membrilor comunității. După cum s-a precizat, se organizează și concursuri care pot avea diverse recompense. Ideea este că punctele adunate aici, doar aici pot fi folosite.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!