Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Care sunt cele mai ciudate tehnologii ?

Pentru mine Deep Fake Videos sunt foarte bizare. Prin această tehnologie devine foarte ușor să-i păcălești pe cei care vizualizează. Mă gîndesc că e una dintre tehnologiile care ar trebui să intre sub incidența legilor.

Sursă suplimentară : https://www.bbc.com/news/technology-49961089

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt destul de virale unele, din pacate, și sunt folosite la răspândirea știrilor false sau sunt construite campanii de denigrare și dezinformare.
Știu că sunt anumite aplicații cu care poți face astfel de video și sunt sigură că numărul acestor clipuri va crește atâta timp cât nici nu există o legislație destul de clară.

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Nu exista tehnologii ciudate, exista doar moduri mai mult sau mai putin ciudate de implementare si utilizare a tehnologiei.

Tehnologia este asemenea unui bisturiu: In mainile unui chirurg poate salva vieti, in mainile unui criminal sau in mainile unui psihopat poate lua vieti.

@FaraUnID, De acord cu tine, îmi place foarte mult comparația cu un bisturiu, se poate spune același lucru cred și despre internet în sine.

Unele tehnologii care acum cativa ani buni ni se pareau ciudate acum au aparut pe piata si se folosesc. E adevarat ca o parte din filmulete pot fi trucate pt ca sunt atatea aplicatii foto-video si fiecare se poate “juca” cu ele si cu mintea oamenilor pacalindu-i. Ar trebui sa existe o legislatie bine pusa la punct pt a impiedica acest aspect.

Dacă este ceva care dăunează, ar trebui trecut în lista celor ilegale.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Tehnologiile sunt create de om si folosite de om, din pacate, nu doar ca sa faca bine, ci in interesul propriu, fără sa-i pese de consecințe si, fara sa-i pese cui ii face rau, prin acțiunile sale.. Sunt tehnologii care pot face si bine si rau, depinde doar de persoana care folosește tehnologia.. Nu stiu daca e ok sa fie considerate ilegale tehnologiile, ar trebui să fie pedepsit cel care le folosește sa faca rau..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!