Întrebare fară răspuns

Hisense va lansa un telefon cu o baterie de peste 10.000 mAh

Aveți detalii aici.
https://m.gsmarena.com/the_hisense_king_kong_6_splits_a_1...
Specificațiile nu mă dau pe spate, dar fiind vorba despre un telefon cu baterie atât de mare, cred că e conceput pentru a rezista.
Ați investi în așa ceva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pasari din acestea exotice am mai intanlit, dar nu ma dau pe spate pentru ca nu exceleaza la absolut niciun capitol, plus ca nu sunt optimizate pentru utilizarea in UE. Spre exemplu toate telefoanele ce se vor comercializa in Romania incepand cu 2020 trebuie sa fie comptibile cu serviciul RO-Alert.

De dragul discutiei:

  • Qukitel K7 Power acumulator de 1000mAh;
  • Qukitel K10000 Max acumulator de 10000 mAh;
  • Oukitel K10 acumulator de 11000 mAh;
  • Blackview P10000 Pro acumulator de 11000 mAh;

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Deci e o baterie cu un pic de telefon, am inteles. :)

Plus ca are nevoie de carcasa minune ca sa ajunga efectiv la cei "10.000 mAh". Poate sa fie util pentru cineva care e plecat foarte mult timp in calatorii lungi, sau isi petrece viata departe de priza (nu ca ar trebui sa stam prea aproape de priza oricum). :))

Mda, nu m-a dat pe spate nici pe mine. Si, ca telefon de zi cu zi, nu stiu ce sa zic. N-am vazut informatii legate de procesor, ecran, pret...si multe altele. Asa ca nu stiu sa zic daca as investi in asa ceva.

Cred ca la fel de bine pot sa-mi iau o baterie dedicata si am rezovat problema in felul asta. Partea de telefon din el mi se pare usor trecuta cu vederea. :)) Si atunci, daca nu vrea sa fie un telefon cu baterie mare, ci o baterie mare cu un pic de telefon, cred ca pot sa imi iau efectiv o baterie mare dedicata pentru asta. Si probabil ca si mult mai ieftina.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Pentru cei cărora le este teama sa nu rămână fără baterie,faptul că are o acumulator de capacitate mare cred că îi mai liniștește. Eu nu am această temere așa că nu aș cumpăra un telefon doar pentru că are un super acumulator. Prefer specificații de top chiar daca la o utilizare intensiva trebuie să-mi incarc telefonul de doua ori pe zi. Cum sunt fan Samsung toate celelalte branduri mă lasă rece. Poate la Huawei mai am curiozități ținând cont că acest brand surprinde din ce in ce mai mult cu specificațiile sale,unele chiar în premieră.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu m-as înghesui.. acum găsești prize peste tot si, poti oricand sa ai in buzunar o baterie externa.. Eu am 2 si nu prea le-am folosit.. asa ca n-as investi într-un telefon doar pentru asta..

Eu am o intrebare! Cu un astfel de telefon ne mai putem urca in avion? Intreb pentru ca stiu ca sunt niste restrictii referitor la puterea bateriilor pe care sa le ai cand te urci in avion. Nu mai retin care este capacitatea maxima dar nu era prea mare... Cred ca 10 sau 15000 mAh.

Mulțumim Florin D,chiar nu am știut de această restricție . Acum realizez faptul că nu am prea văzut oameni cu laptopuri in avion. :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Florin D, limita este la 100Wh/baterie, atat in US, cat si in EU.

Sursa FAA: https://www.faa.gov/hazmat/packsafe/more_info/?hazmat=7
Sursa EASA: https://www.easa.europa.eu/sites/default/files/dfu/Backgr...

Acuma, cel mai simplu ar fi sa cauti specificatiile bateriei pe site-ul producatorului. De exemplu, bateria asta de 20100mAh Anker are undeva la 73Wh. Deci sub limita de 100Wh.
Sursa Anker: https://www.anker.com/store/powercore-20100/A1271012

Cu toate asta, TSA cere ca astfel de baterii sa fie transportate doar in bagajul de mana.
Sursa TSA: https://www.tsa.gov/travel/security-screening/whatcanibri...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ascary, laptop-urile au voie in avion (in bagajul de mana) :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

:)) Nici asta n-am știut. De asta-mi place Comunitatea fiindcă oricând poți afla lucruri noi. Mulțumim pentru completări @arsradu.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Imi aduc aminte ca la ultimile zboruri pe langa instructajul de zbor, stiu ca s-a specificat si chestia cu bateriile sau dispozitivele cu o capacitate mai mare de nu stiu cat.. Nu-mi mai amintesc exact! Oricum am senzatia ca povestea cu bateriile a inceput imediat dupa esecul telefoanelor de la samsung Note7

Pare un telefon destinat persoanelor care, fie se joaca foarte mult pe telefon astfel incat bateria cu asa amperaj isi are rost, fie sunt foarte mult pe drumuri si au nevoie de o capacitate atat de mare a bateriei. Sincer, pe mine nu ma atrage deloc acest telefon, si nici nu am ce face cu asemenea capacitate a bateriei. Zic pas acestui telefon, pentru mine nu este un criteriu dupa care imi aleg telefonul. Mult mai interesant pentru mine este procesorul si memoria RAM, insa cu siguranta cineva va aprecia acest telefon:)

Pentru ca la majoritatea telefoanelor noi bateria se consuma imediat cand folosesti netul ar fi necesar un asemenea telefon care sa aiba o baterie ce tine mai mult dar sa nu fie baterie cu telefon ci telefon cu baterie ;)))

Bateria telefonului mă ține 12-24 ore depinde cît de mult îl folosesc.ln cazuri extreme folosesc bateria externă, e mult mai comod decît să-mi iau un telefon cu o baterie așa mare. Telefonul trebuie să fie cît mai subțire ,ușor, rezistent la apă si lovituri ,nu sa fie de grosimea unei cărămizi.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!