Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange nu fidelizează abonații cu o ofertă peste ce oferă concurența?

Am abonamentul expirat de 1 luna. Vreau sa il prelungesc, dar vreau un telefon bun la un pret foarte bun. Dupa 10 ani de Orange ma vad in situatia de a alege concurenta deoarece ofera mai mult si un pret mult mai mic la ceea ce doresc eu. Desi am informat un agent din call center, raspunsul a fost simplu..."daca vreti sa intrerupeti colaborarea de 10 ani cu Orange, mergeti la Vodafone". Pai cum daca e mult mai avantajoasa oferta lor decat a voastra?
De ce Orange nu lupta sa pastreze clientii vechi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 8 din 8

Acum după sărbători bugetul e cam ajuns la minim ,care nu au făcut mici economi se vor afla în dificultate ,cînd vor începe să apară facturile și vor vedea cît au de plată.

Niciodată nu poți fi sigur de ceea ce achiziționezi, dacă este de calitatea pe care ți-o dorești. La început totul pare normal însă după ceva timp vezi adevărata țeapă pe care ai luat-o. Cei care fac afaceri cîștigă, ei nu pierd niciodată, cei care pierd suntem noi, cei de rînd. Pe viitor lucrurile se vor mai schimba dar mai avem de așteptat ceva timp.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!