Întrebare cu răspuns(uri)

Activare SIM nou orange - nu pot încărca cu 3 euro credit

Am vrut să activez o cartelă SIM nouă și am primit un mesaj după introducerea cartelei SIM in telefon: incarca 3 euro credit și primești promoțional opțiunea de 6 euro.
3 euro este o valoare de credit ce nu poate fi încărcată de pe contul meu on-line.
Problema e că am contactat Orange iar ei erau complet depășiți in sensul că nu știau despre a aceasta oferta la un SIM nou.
Întrebarea este de ce nu se pot pune 3 euro credit și ce părere aveți despre acest lucru

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Online poti reincarca, intr-adevar, cu minimum 4 euro. Daca vrei sa reincarci cu 3 euro credit, nu optiune, alege sa reincarci de pe un abonament Orange sau de la o casierie Orange.
Daca, insa, decizi sa reincarci direct cu o optiune (cu valoare de minimum 3 euro), cartela ta va primi resursele acelei optiuni pentru care te-ai decis, nu pe cele aferente optiunii de 6 euro din sms-ul promotional pe care l-ai primit.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (11)

Da (20)

65%

20 membri au votat cu DA

11 membri au votat cu NU

65% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Mergi la o casierie Orange și încarcă, cred că în primele 6 luni nu prea ai cum să-ți administrezi contul online, cel puțin așa știu că e la abonament.

Buna. Am activat si eu un asemenea SIM zilele acestea, si intr-adevar asa este. Incarci cu 3€ si primesti optiunea de 6€. Bineinteles, ai si optiunea de a renunta la activarea optiunii si de a ramane cu creditul. Anyway, eu am incarcat cu acei 3€ online, de un site ce face reincarcari online pentru diverse companii de telecomunicatii. La un simplu search pe google, reincarcare online orange, vei gasi cateva astfel de site-uri si vei putea reincarca cu 3€. Spor!

Poți să încarci cu 3 euro la orice shop, store sau partener. De asemenea, poți primi 3 euro credit de la oricine este pe prepay și are credit pentru transfer suficient, sau poți încărca din contul tău Orange cu 4 euro. Astea sunt soluțiile tale...! Sper sa te descurci.

Contul ți-l poți face imediat, dar știam că vreo 6 luni, dacă ești abonat nou, nu ai drept de administrator pe cont. Poți să vezi factura, cronos, dar nu poți face modificări, transferuri.

E simplu. Încarci 3 euro și primești opțiunea de 6 la activare. Dacă încarci 4,iti rămâne 1 euro pt luna viitoare. Sau alegi un canal de reîncărcare de unde poți și 3 euro. Atenție, cartela se activează la prima încărcare de 3 euro. Dacă primești 3 euro prin transfer de credit de pe alt prepay, nu se pune. Cartela nu devine utilizabila. A reîncărca și a primi credit prin transfer nu e același lucru.
Cont online îți poti face din prima zi. Poți fi admin tot de atunci. Nu îți trebuie vechime. Dar dacă ai abonament nou, iti trebuie 3 luni vechime ca să faci reîncărcări prepay.

Theodor
Theodor

Theodor

User level
Nivel
1
338 / 750
puncte
Custom field 2
Theodor

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!