Întrebare cu răspuns(uri)

Realitatea plus a intrat in grila Orange DTH?

La 1 noiembrie, Realitatea TV și-a închis emisia, nu le-a mai fost prelungită licența, în locul ei emite Realitatea Plus. La RDS am văzut că este disponibilă în grilă.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Sunt consumator de știri și urmăream postul Realitatea. Ieri am scanat grila DTH Orange și nu am găsit postul Realitatea Plus. Chiar daca nu a fost băgat încă in grila aștept totuși ca Orange să o facă cat de curând. De asemenea rog și pe alți membri sa scaneze și in caz că îl găsesc sa posteze frecventele. Mulțumesc.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Încă nu a apărut în grila Orange tv satelit, dar probabil că va apărea zilele următoare. Și de dimineață am rescanat programele din grilă, fără rezultat. Așteptăm cu interes!

Eu cred ca Realitatea tv s-a transformat in Realitatea tv Plus pentru ca nu mai gasesc in grila de programe realitatea tv. Tin sa mentionez ca acum sunt abonat DIGI

Asa ma gandeam si eu, ca e aceeasi Marie cu alta palarie, ca Realitatea Plus este Realitatea TV.. Si, RTV PLus emite pe acelasi canal pe care emitea RTV.. la digi..

Și eu butonam televizorul duminică și mi s-a părut că nu mai găsesc Realitatea TV, deși era singurul post la care știam direct pe care canal este - 158 :).
Personal nu pot spune că regret faptul că nu mai am acest post, pentru că sunt multe altele de știri și oricum nu sunt o persoană care se uită frecvent la TV

Realitatea plus in curind va merge si pe Orange , Telekom l-au introdus in grila de programe. Pe Ewtelsat 16grade este transmis free

Din păcate, nici acum nu este în grilă acest post. Așteptăm!
Le propun celor de la Orange să introducă și Digi 24 HD pe satelit pentru că la cablu este!

@Vio73, Nu cred ca o sa bage vreun alt operator Digi 24 HD prea curand, sau poate chiar deloc! Oricum Digi 24 au logo de HD si pe SD, ceea ce nu prea este normal, nu au gasit si ei o solutie tehnica ca alea HD sa apara doar pe HD nu si pe SD!?

Am întrebat și eu de mai multe ori și din păcate, mi s-a spus că nu. Nu înțeleg cum pe cablu pot să-l aibă, chiar prin rețeaua proprie de fibră optică și pe satelit, nu se vrea introducerea acestui canal de știri!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!