Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Extraoptiune cu internet la abonament?

Chiar as avea nevoie in perioada urmatoare de internet si fix acum mi s a terminat internetul. Pot cumva adauga o extraoptiune cu internet daca sunt pe abonament si acum am ramas fara internet?!!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Intra in contul tau Orange, verifica acolo ce opțiuni sunt disponibile. Cred că dacă îți activezi ceva, ele nu pot fi dezactivate luna viitoare, ci iti rămân până la finalul perioadei contractuale, sau se negociază alt contract.
Sau poți suna la nr unic 300, sa iei legatura cu un consultant, și.o să îți dea detalii.

Sau poți merge într-un magazin Orange Shop, să discuți cu un consultant...
Dar daca tot vrei mai mult net gratis da un mesaj la nr 321 cu textul Steaua, și intri în grupul de suporteri, și ai 500 de MB la victorie și 100 de MB la fiecare gol. Aseară au pierdut, dar m-am ales cu 200 de MB... Atâta doar că trebuie să stai până au meci, până duminică.

Poti opta pentru optiunea Orange Net 6, unde ai 3Gb la 6Euro/ luna. Ca sa activezi sau sa schimbi optiunea o poti face prin SMS gratuit la 321 pentru abonați, cu textul ON6. De asemenea mai poti activa si prin apel la Serviciul Clienti sau la *100#; din contul My Orange sau din orice magazin Orange.

Este gratuit SMS-ul trimis cu numele echipei preferate la 321. Daca esti la PrePay dupa cele 30 de zile oferite la reincarcarea cu minim 5 euro credit, notificarile prin SMS cu informatii despre scor, marcatori, cartonase rosii din meciurile echipei favorite vor fi taxate cu 5 euro centi/SMS primit.
Pentru abonati, optiunea Orange Supporter este gratuita pentru abonamentele Orange Me din oferta curenta. 
Pentru abonamentele iesite din oferta comerciala taxa lunara a optiunii este de 0,80 euro (fara TVA).
https://www.orange.ro/fotbal/

Mai bine repozitionezi abonamentul decat sa dai 6 euro pentru 3 GB de internet. Ca si comparatie, optiunea internet prepay de 6 euro ofera 12 GB + 30 GB + 1 Luna de internet gratuit.

Un abonament Orange Me Start de 8 euro ofera 8 GB + 30 GB trafic de internet.

Depinde și ce abonament ai și în ce perioadă a acestuia te afli. Părerea mea este că ar trebui să treci la un abonament Orange Start Me, care are incluse destule resurse. De exemplu, Orange Start Me de 8 euro, are 38 gb, plus cei care îi ai din vechime. De asemenea, poți activa și opțiunea cu Suporter Steaua, unde mai primești o multitudine de megabaiți.

https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/

Pentru Orange Suporter...

https://www.orange.ro/fotbal/

@1234, ți-ai activat o extraopțiune? Revino aici și spune-ne cum ai procedat. Te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!