Întrebare fară răspuns

Care este diferenta intre opțiunea de 1 € si cea de 3€ ?

Dacă ești utilizator de prepay atunci sigur ți-ai pus această întrebare : de ce atât la 3euro cât și opțiunea de 1 euro primesc aceleași resurse.Diferenta e mare de preț...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Probabil este o solutie pentru cei care se intampla sa aiba o urgenta si sa aiba doar 5 lei la indemana.. altfel da, daca au aceleasi beneficii, decat sa alegi 1€ sau 3€ mai bine alegi 5€..

Madalin ce resurse contin cele doua optiuni? Eu sunt pe abonament si din punctul meu de vedere nu e corect ca ambele optiuni avand credit diferit sa contina aceleasi resurse. Undeva trebuie sa existe o diferenta,nu?

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Cine știe cum au gândit când au făcut așa ceva! E greu de spus, pentru că este posibil să fi făcut-o cu logică sau fără!

Madalin, dupa cum relateaza colegii, exista diferente intre cele 2 optiuni de reincarcare. Iar eu daca as fi pe cartela as prefera varianta de 3 Euro ca sa am si resurse internationale.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Reincarcarile acestea de 1 , 2 sau 3 euro cu valabilitate de 15 zile si fara perioada de gratie sunt mai degraba reincarcari de urgenta.

Ca un amanunt de culoare: Am vazut de N ori la casieriile Orange Shop tot felul de "baheti si fetitze" cu telefoane de la +800 euro si care reincarcau cu 1 euro cat sa nu piarda numarul....

Ca cei cu BMW-uri de 30.000 de euro și alimentează la pompa de 20 de lei iar la terasa stau cu o apa plata in fata din care beau trei :)))

Cand ramai doar cu 5 lei / Faci rapid o incarcare / Orange sa nu iti inchida / Numarul tau din dotare / De esti putin mai bogat / Si ai chiar 15 parale / Primesti 50 de minute / Pe fix,internationale ;)))

Eu abonament de 7euro. Un pachet și jumătate de țigări cat fumez pe zi (un viciu foarte nesănătos) mă costă tot 7 euro. Atunci de ce sa mai fac "scandal" că Orange e scump?! :)) Băutură și țigările sunt scumpe și nici nu folosesc la nimic. Cel puțin de la Orange mă aleg cu ceva...important: comunicare. :)

@Mădălin, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!