Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange s-a zgârcit în ultima vreme cu internetul din opțiuni?

De ce credeți că Orange a devenit cea mai zgârcită "rețea" din Romania la internetul din opțiuni?
Nu exista nici un alt operator in Romania care sa ofere 5 GB la o opțiune de 5 euro .Cei 5 GB sunt consumați imediat pe Facebook dacă videoclipurile peste care treci dar nu le vizualizezi sunt pe autoplay.

Amintesc :
©Digi 2 euro -minute și net nelimitat timp de 3 luni
©Telekom minute și internet nelimitat cu 5 euro timp de 1 luna
©Vodafone nelimitat la 5 euro
©Orange 5 GB internet pe luna la opțiunea de 5 euro

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 4

Cred că nici echipamentele actuale ale Orange nu permit internet nelimitat la toată lumea. Eu prefer calitatea în dauna cantității. Cum ar fi sa am internet nelimitat însă sa am o viteza slabă?

Orange s-a mișcat mai greu mai mereu cu ofertele, dar până la urmă trebuie să analizăm serviciile lor din toate punctele de vedere și, cu siguranță, vom observa că sunt mult în fața celorlalți. Și cei care cred că nu este așa, au oricând posibilitatea să aleagă serviciile altora.

Poate pentru ca a oferit internet la liber vara asta ? Si atunci avem 5GB inclusi in oferta Prepay de 5 Euro + internet nelimitat ( valabil pana in 2020 cu optiune activa de minim 5 Euro ) . Mie imi pare un Deal destul de rezonabil .

Mai mult decât rezonabil. Ar trebui să vină cu bonusuri din astea și la abonamente din când în când și ar atrage mulți clienți.

E mai naspa la Orange ești obligat acum sa-ti pui opțiunea de 6€ sa ai net mai mult eu mi-am schimbat simul din motivul ăsta și mă gândesc sa mă bag la alta rețea.

Pana acum 2 ani, orange atragea cu internetul, iar acum ca si au atins tinta au cam inceput sa taie...concurenta ofera mult mai mult,asa ca ma gandesc sa ma mut

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
86 / 100
puncte
Custom field 2

Parerea mea ca si au atins tinta ptr nr de abonati si acum pot sa taie din obtiuni.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
86 / 100
puncte
Custom field 2

Dacă ar da la toți nelimitat, în zonele cu portofoliu mare de clienți Orange, reteaua radio ar fi blocata pe 4G, congestie pe parcursul zilei. Rețeaua 4G e mai puțin densă, cu capacitate mai mică în multe zone din țară pe 800 MHz, comparativ cu 3G pe 2100 MHz.

Asta s-ar putea rezolva cu puțină bunăvoință și ceva investiții. Ținând cont că tot va trebui la un moment dat densificare, ar putea să folosească benzile adecvate. Dar poate o fac cu 5g-ul mai bine!

Avand in vedere ca minutele si sms sunt nelimitate nu mai ramane decat diferentierea abonamentelor prin traficul de net. Cu cat ai abonament mai mare primesti si trafic de net mai mare.

Cei de la Orange încearcă să facă un serviciu de net cat mai calitativ și mai rapid, iar asta bineînțeles costa, ei se bazează mai mult pe minute și sms-uri, probabil considera că este mai important sa vorbești cu cineva la telefon decât să stai pe rețelele de socializare non stop

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!