Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Care festival vi se pare cel mai cool?

Timp de o luna si jumatate ne vom putea bucura de magia marilor festivaluri ale verii: Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well. Daca ati fost la festivalurile prezentate cum vi s-a parut atmosfera si la care merita sa reveniti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle.
Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! :)

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 4 din 4

@Vio73 sa stii ca se merita ca macar o data sa incerci aceasta experienta. E distractie, o stare de veselie pe toata lumea prezenta, muzica buna....totul e la superlativ.

Nu stiu daca UNTOLD-ul este cel mai frumos, dar cu siguranta cel mai mare este! Mi-ar placea sa merg o data la Untold, dar nu cred ca voi ajunge prea curand. Sper doar sa ajung in viitor la Neversea. Anul acesta am avut noroc sa ajung la Summer Well unde m-am simtit foarte bine, am cunoscut-o si pe @Miha Z (Salutari!).

Am văzut deja primele impresii de la Afterhills și participanții au spus că totul e la superlativ. Felicitări Orange și organizatorilor!

Intr-adevar a fost frumos la Summer Well. Mi-ar fi placut sa merg si la Untold, dar distanta e cam mare si as fi fost nevoita sa-mi iau concediu, ca pierd mult timp pe drum.
@ Florin D poate la anu ne revedem si la Neversea si vom avea norocul sa cunoastem si mai multi membri din Comunitatea Orange. :)

Am urmărit și eu ceva impresii. Pe lângă muzica bună și atmosfera deosebită, unele festivaluri de anul acesta au fost un prilej bun de a se testa noile tehnologii.

Acum 30 min pe Facebook a fost postat pe pagina festivalului Summer Well 2019-The After Movie... doar că după primele secunde a suna șefa mea :(.
Am vizionat filmulețul și este bine făcut. Au reușit să surprindă destul de bine atmosfera de la festival și să îmi inducă o nostalgie pentru vară și pentru Summer Well.
Sper să pot ajunge și anul viitor

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!