Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

O să vedem cum va merge. Eu cred că oricum mai bine decât tehnologiile actuale. Va depinde foarte mult și de frecvențele folosite și de spectrul alocat.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Va merge bine spre foarte bine, atât timp cât sunt putini utilizatori, apoi odată cu creșterea nr lor, vor apărea vechile probleme de la 3/4G, congestie și altele, deoarece spațiu radio este limitat fizic. Sunt zone în care 3G merge multă mai bine ca 4G, deoarece e pe 2100 MHz, comparativ cu 4G pe 800 MHz, care are acoperire extinsa, dar nu are capacitate, cam asa cred ca se va întâmpla si pe 700 MHz. Pe 3400-3800 MHz, o sa ai acoperire outdoor, doar în dreptul antenelor și apoi foarte puțin și poate vor implementa pe alte frecvente mai joase și cu capacitate de bandă mai mare.

Salut, Valadoryn, și bine ai venit în Comunitate!

 

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in mai multe topicuri, vom închide intrebarea ta, dar poți continua discuțiile despre 5G în oricare dintre ele.

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns. În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!