Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu am primit bonusul de internet dupa ce am reincarcat o cartela orange?

Dupa ce am reincarcat o cartela din contul meu orange nu am primit bonusul care este specificat ca il primesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pentru bonus, reincarcarea ar trebui sa fie de minim 6€... Daca ai facut asta si nu ai primit sms de confirmare ar trebui sa suni la serviciul clienti sau sa incerci sa vorbesti pe chat.. cu transfer la un consultant..
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Cel mai bine este sa ceri lamuriri la serviciul clienti. Eu incurajez utilizarea serviciului de chat din contul My Orange pentru ca poti primi pe mail discutia pe care o ai cu consultantul Orange. Bafta!

Dacă accesezi Cronos, uita-te la ce ora îți este indicat. Trebuie sa astepti pana vei ajunge la ora la care ai încărcat cartela. Dar, cel mai bine este sa intri in contul My Orange și la prima pagina, o sa vezi afișat cronosul tău. Dacă după ce verifici toate acestea, tot nu ți s-a acordat, este necesar sa faci o sesizare. Sa ne anunți!

Cred că s-a rezolvat altfel ne-ar fi spus colegul nostru :))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Toffifee, ai primit răspuns la întrebarea ta? S-a rezolvat situația?
Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Bună, bonusul se primește la reîncărcarea de minim 6 euro iar dacă reîncărcarea s-a făcut după orele 23 bonusul și minutele se aloca a doua zi dimineața.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!