Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se întâmplă cu nr. după ce închid un abonament?

Ce se întâmplă cu numărul după ce închid un abonament la Orange?
Îmi pot păstra numărul sau rămân fără el?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

1. Îl poți păstra fie prin trecere la prepay la operatorul curent sau prin portare la alt operator pe abonament/ prepay
2. Daca nu vrei să-l păstrezi, numărul revine la operatorul care îl deține (Orange), sta 6 luni in carantina, apoi este realocat altui client Orange.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (13)

Da (44)

77%

44 membri au votat cu DA

13 membri au votat cu NU

77% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

1. Îl poți păstra fie prin trecere la prepay la operatorul curent sau prin portare la alt operator pe abonament/ prepay
2. Daca nu vrei să-l păstrezi, numărul revine la operatorul care îl deține (Orange), sta 6 luni in carantina, apoi este realocat altui client Orange.

Cred ca este o perioada de gratie in care sa poti trece la prepay...sau poate intr-o alta retea pana sa devina inactiv(la prepay ma refer)...la abonament dupa ce se inchide daca nu ceri sa treci nr la prepay cred ca devine inactiv

Daca-l inchizi fara a fi vorba de portare sau trecerea la prepay, ramai fara el.. Eu am întrebat ce se intampla cu numarul la care am renuntat si mi s-a spus că va fi scos din circulatie câteva luni înainte de a fi dat altcuiva. Probabil pentru a evita ca o persoana sa tot fie sunata de cei care il cauta pe posesorul anterior..

Mda, asta cu scoatere din circuit cateva luni nu functioneaza. Fiul meu a primit luni la rand SMS-uri de la firme de recuperare creante. Ii sunam pe unii sa le explic ca are 9 ani si ca sigur nu are datorii la ei, aia notau si se opreau si apoi incepeau altii. Acum avem 2 luni de cand n-a mai primit nimic. Sunt curioasa cat tine... Eu zic ca atunci cand un numar de telefon isi schimba proprietarul ar trebui marcat cumva intr-o baza de date care sa fie interogabila de cei ce cer facturi de utilitati sau mai stiu eu ce pentru a da credite. Pe mine m-au scos din minti...

Numărul de telefon de pe abonament, daca nu soliciti sa fie trecut pe un prepay, dupa aproximativ cel putin 6 lunu, cat a stagnat in carantina, asa știu ca se zice, se va da in reutilizare la alt client, fie atat ca prepay, fie ca abonament.
Era o perioada, cand aveai posibilitatea sa iti alegi un numar mai usor de memorat, atat cartela prepay, cat si abonament.

Înainte rămâneai cu numărul însă acum operatorii nu îți dau prea multe speranțe să îl păstrezi daca nu stai pe la cozi in scopuri cu luni de zile înainte.Portarea pe prepay nu cred că e posibilă

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!