Întrebare cu răspuns(uri)

Utilitatea contului My Orange

Cu ce imi este de ajutor contul My Orange? Pentru ce îl pot utiliza?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Am cont la Orange, de foarte mult timp. Nu se chema My Orange. După cum sugerează și numele, este locul tău din Orange, de unde poți sa îți gestionezi numărul de telefon, fără ca sa mai apelezi la un consultant. Poți sa iti modifici adresa de facturare, sa îți verifici resursele, sa faci plăti, sa activezi sau sa dezactivezi opțiuni, ai acces la beneficii, poți reîncărca conturi prepay, sa vizualizezi factura detaliata, sa activezi/dezactivezi romingul. Cea mai plăcută surpriza, de care nici nu știam, a fost săptămâna trecută când mi-am activat un bonus de 30 de gb, din secțiunea beneficii, pe ambele cartele de abonament pe care le am. Nu am înțeles de unde am acel bonus, dar m-am bucurat pentru el. Și mai ales, beneficiul cel mai mare este ca cu acel cont, te poți conecta la Comunitatea Orange! :)

Bonusul de 30 Gb este disponibil prin programul Orange Thank you, care se votează o data la 3 luni, și primim de fiecare data alt beneficiu.

Are utilități multiple, iar printre ele se pot enumera: istoricul facturilor, detalii convorbiri, bonusuri importante la reîncărcările prepay, vizualizarea în timp real a datelor despre abonamente, eventualele reduceri pe care le poți avea în Magazinul online, activarea și dezactivarea unor servicii, etc.

Practic un asistent virtual care îți poate spune tot despre interacțiunea ta cu Orange. Nu trebuie sa mai suni nicăieri,afli tot în aplicație.

Vizualizare factura lunara/detalii convorbiri, cronos abonament/prepay, extraoptiuni disponibile abonament/prepay, opțiune de reîncărcare cartela, servicii Orange: test de viteza, harta acoperire, locație magazine online, posibilitatea de alege un abonament nou în perioada/afara perioadei contractuale.

Foarte util contul si nu mai este necesar sa stai in linie cu operatorii,poti afla chestii noi,poti cumpara din mag.online,poti face reîncarcari.

My Orange te scuteste de drumuri si timp pierdut aiurea.. Avand cont, ai acces la toate numerele tale de telefon, poti plati factura online sau poti ajuta un pritenen cu acest serviciu, poti configura abonamente si optiuni, poti vedea detaliat istoricul convorbirilor tale, poti reincarca o cartela prepay, poti redirectiona apelurile daca ti-ai uitat telefonul acasa, poti debloca sim-ul, poti restrictiona apelurile, iti poti vedea vechimea in retea si cand poti achizitiona un telefon, iti poti afla punctele thank you si le poti tranfera, poti activa beneficii pt numerele tale, iti poti vedea ratele, daca ai... pe scurt, iti poti manageria singur abonamentele.. cred ca este foarte util My Orange..

Este practic interfața din tine și Orange, care te ajută să afli cam tot ce dorești despre serviciile pe care le utilizezi.

Verificare beneficii, plata factura, reincarcari, etc

Mxx
Mxx

Mxx

User level
Nivel
0
55 / 100
puncte
Custom field 2
Mxx

Eu tocmai ce mi-am activat bonusul "Am nevoie de internet ca de aer "* din contul My Orange. Sincer, nici nu am accesat contul de cateva luni bune, pana sa primesc mesajul despre net la liber .

*Accesezi contul tau, selectezi perioda in care vrei sa iti fie activ bonusul ( simultan trebuie sa ai o optiune de minim 5 euro activa ), dupa care primesti un SMS de confirmare.
Done !

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!