anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Utilitatea contului My Orange

Alex_G_
Cunoscător
Cu ce imi este de ajutor contul My Orange? Pentru ce îl pot utiliza?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Sunt multe beneficii: detalii convorbiri, bonusuri la reincarcari, vizualizarea cronosului, activare beneficii...

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Tina
Cunoscător certificat
Am cont la Orange, de foarte mult timp. Nu se chema My Orange. După cum sugerează și numele, este locul tău din Orange, de unde poți sa îți gestionezi numărul de telefon, fără ca sa mai apelezi la un consultant. Poți sa iti modifici adresa de facturare, sa îți verifici resursele, sa faci plăti, sa activezi sau sa dezactivezi opțiuni, ai acces la beneficii, poți reîncărca conturi prepay, sa vizualizezi factura detaliata, sa activezi/dezactivezi romingul. Cea mai plăcută surpriza, de care nici nu știam, a fost săptămâna trecută când mi-am activat un bonus de 30 de gb, din secțiunea beneficii, pe ambele cartele de abonament pe care le am. Nu am înțeles de unde am acel bonus, dar m-am bucurat pentru el. Și mai ales, beneficiul cel mai mare este ca cu acel cont, te poți conecta la Comunitatea Orange! 🙂

Razvan
#StarMember
Bonusul de 30 Gb este disponibil prin programul Orange Thank you, care se votează o data la 3 luni, și primim de fiecare data alt beneficiu.

Vio73
#StarMember
Are utilități multiple, iar printre ele se pot enumera: istoricul facturilor, detalii convorbiri, bonusuri importante la reîncărcările prepay, vizualizarea în timp real a datelor despre abonamente, eventualele reduceri pe care le poți avea în Magazinul online, activarea și dezactivarea unor servicii, etc.

Ascary
Campion certificat
Practic un asistent virtual care îți poate spune tot despre interacțiunea ta cu Orange. Nu trebuie sa mai suni nicăieri,afli tot în aplicație.

Razvan
#StarMember
Vizualizare factura lunara/detalii convorbiri, cronos abonament/prepay, extraoptiuni disponibile abonament/prepay, opțiune de reîncărcare cartela, servicii Orange: test de viteza, harta acoperire, locație magazine online, posibilitatea de alege un abonament nou în perioada/afara perioadei contractuale.

Romeo_
Senior certificat
Foarte util contul si nu mai este necesar sa stai in linie cu operatorii,poti afla chestii noi,poti cumpara din mag.online,poti face reîncarcari.

Jay
Campion certificat
My Orange te scuteste de drumuri si timp pierdut aiurea.. Avand cont, ai acces la toate numerele tale de telefon, poti plati factura online sau poti ajuta un pritenen cu acest serviciu, poti configura abonamente si optiuni, poti vedea detaliat istoricul convorbirilor tale, poti reincarca o cartela prepay, poti redirectiona apelurile daca ti-ai uitat telefonul acasa, poti debloca sim-ul, poti restrictiona apelurile, iti poti vedea vechimea in retea si cand poti achizitiona un telefon, iti poti afla punctele thank you si le poti tranfera, poti activa beneficii pt numerele tale, iti poti vedea ratele, daca ai... pe scurt, iti poti manageria singur abonamentele.. cred ca este foarte util My Orange..

Vio73
#StarMember
Este practic interfața din tine și Orange, care te ajută să afli cam tot ce dorești despre serviciile pe care le utilizezi.

Miha_Z
#StarMember
Sunt multe beneficii: detalii convorbiri, bonusuri la reincarcari, vizualizarea cronosului, activare beneficii...

Vio73
#StarMember
Sincer, eu nu înțeleg cum se mai descurcă unii fără să aibă My Orange!

Ascary
Campion certificat
Este o aplicație must have.

Miha_Z
#StarMember
Se descurca, Vio. Eu il accesez acum mai mult cu aceasta comunitate. In rest intram ocazional pentru a face reincarcari.

Mxx
Junior
Verificare beneficii, plata factura, reincarcari, etc

Emy
Junior entuziast
Plata facturii. Achizitionarea de echipamente si cronos