Întrebare cu răspuns(uri)

Care sunt dispozitivele compatibile eSIM?

Știți unde puteți găsi lista dispozitivelor compatibile eSIM, împreuna cu mai multe informații despre această nouă tehnologie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Momentan doar compania Apple comercializeaza telefoanele Iphone Xmas, Iphone Xr si Iphone Xs cu e-Sim, disponibile la Orange.

eSIM-ul reprezintă o nouă tehnologie prin care te vei putea conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără să mai fie nevoie să utilizezi o cartelă SIM.
Numarul de telefon, precum și informațiile necesare autentificării și comunicării între rețeaua mobilă și eSIM vor fi stocate intr-un profil unic care se instalează digital, prin scanarea codului de activare.
Pe un eSIM poti instala simultan profile pentru mai multe numere de telefon . Alege pe care vrei sa il utilizezi si activeaza-l direct din meniul smartphone-ului tau, fara sa mai fie nevoie sa schimbi cartelele SIM intre ele.

https://www.orange.ro/tehnologii/esim/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din câte știu eu, cele de la Apple, adică : Iphone X Max, XS și XR. Evident, aici vorbim de cele disponibile la Orange România.

Sursa:
https://www.orange.ro/tehnologii/esim/

Așteptăm și la celelalte!

As vrea sa citesc pe siteul Orange că și telefoanele Samsung vor fi dotate cu aceasta tehnologie încurând. Cred totuși că în primul rând contează producătorul.

Pe alte dispozitive care nu se află în oferta Orange (concret Google Pixel 3), cu suport e-sim, poate fi activat serviciul de către Orange?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus