Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce telefon ați cumpărat voi copiilor?

Am 2 fetițe (11 și 8 ani) cărora le-am cedat anul trecut vechiul meu telefon (un Huawei P8 lite). Nu poată telefonul după ele la școală (le este interzis de regulament)
Utilizează telefonul pentru jocuri, în primul rând , apoi WhatsApp, fotografii și își caută informații pentru proiectele de la școală.
Mă gândeam să îi cumpăr celei mari un telefon nou, dar pentru care nu aș vrea să cheltuiesc mult. Nu m-am gândit încă la buget. Voi ce telefoane ați cumpărat copiiilor voștri?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 9

I-am dat vechiul meu telefon, un Huawei P8 lite pe care îl folosește doar în weekend, în vacante când este plecata la bunici și e drum în masina.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3664 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

De cumpărat, nu le voi cumpăra telefoane. Cel mult, când vom considera că este cazul, eu și soția mea, le vom pune în mână telefoane mai vechi, pe care le-am utilizat. Ar fi vorba despre un Sony M2 și un Nokia Lumia 630 (cred).
La vârsta lor, doar fata se încadrează în scenariul ”are nevoie de un telefon” și vom avea ocazia punem în practică acest scenariu, când va fi plecată în tabără, pentru o săptămână.
Am hotărât împreună cu soția mea, să-i dăm un telefon, pentru două motive: 1. să vorbească cu noi, fără să depindă de telefonul altui copil, cum s-a mai întâmplat în câteva rânduri; 2. pentru fotografii.
Mă gândesc să-i dau Sony-ul.
Îi vom cumpăra o cartelă pre-pay și toate bune!

La varianta cu telefoane mai vechi nu m-am gândit, dar cred că poate fi o variantă de lucru pentru copii cu vârste mai mici.

Sora mea i-a cumpărat fetiței de 11 ani un telefon Kidz Delight,probabil nu prea performant dar foarte drăguț și în culori atrăgătoare,atât că telefon dar și că meniuri

Din fiecare discuție/răspuns din comunitate avem ceva de învățat de la un coleg la altul. :)

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Bună ziua,

Din câte îmi dau seama, cele două fete folosesc smartphone-ul pe post de tabletă. Nu crezi că ar fi mai ok să te gândești la achiziția unei tablete, cu o diagonală generoasă ? Ecranul telefonului este prea mic, d.p.m.d.v. Celor doi copii ai mei, le mai împrumutăm 30-40 de minute pe zi unul dintre telefoanele noastre, nu le-am cumpărat ceva doar al lor - deoarece această activitate dă dependență ...

Mai bine o tabletă, eventual fără 4G, doar cu wifi :)

Da,in parc,pădure,camp,oriunde in natura. Telefon foarte puțin,spre deloc când sunt mici. Când sunt mai mari oricum nu mai poți să-i stăpânești.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!