anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

22 aprilie Ziua Pământului – 22% reducere la telefoanele recondiționate în Magazinul online Orange

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Astăzi este Ziua Pământului și vă invităm să reflectăm împreună la responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a proteja planeta și de a ne implica activ cu sopul de a avea un impact pozitiv asupra mediului.

 

Începând de astăzi și până pe 31 mai, în magazinul online sunt reduceri de 22% la telefoanele recondiționate.

Un telefon recondiționat este 100% functional, este testat și verificat de specialiști și arată ca unul nou. Mai mult, este prietenos cu mediul înconjurător. Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți arunca o privire aici.

DanielaH_0-1713778091093.png

Sunt sigură că ne dorim cu toții ca sustenabilitatea să devină din ce în ce mai mult un stil de viață. Eu personal mi-am propus ca în următoarea perioadă să reciclez mai mult, să merg mai mult cu bicicleta (că tot vine vremea frumoasă) și să urc mai mult pe scări (în detrimental liftului).

Voi v-ați propus să faceți ceva diferit astăzi, de Ziua Pământului?

8 Răspunsuri 8

RafaHelper
#StarMember

Eu voi planta 2 pomi astăzi, iar pe weekend am renunțat de 2 ori la a comanda Uber si am ales sa merg pe jos pentru ca nu ma grăbeam, așa am reușit sa fac 39.909 de pași in 2 zile 😁

Wow! Super! Chapeau bas!

匿名
Junior entuziast

Super felicitări.

GreenArrow
Explorator

Numai vreau sa aud de recondiționate de la Orange, anul trecut am cumpărat un iPhone xr recondiționat care de 5 ori într-un an a fost în service și de fiecare data înlocuit ca avea diverse defecte, ba microfon nefuncțional ba îngheța pur și simplu ba se închidea singur. Pana la urma am cumparat un iPhone nou nouț și am scăpat de probleme. Numai cumpăr niciodată telefoane recondiționate de la Orange 

匿名
Junior entuziast

Sincer nici prețul nu este așa avantajos.

Mai aștepți puțin, mai dai un ban in plus însă ești sigur de produs.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am făcut deja activități dedicate cu elevii, în cadrul programului, , Săptămâna verde ". Mulțumim!

Pololică
#StarMember

Azi am lasat masina acasa si am mers cu transportul in comun. Intamplarea face sa pot alege transport 100% electric (tramvai+metrou sau tramvaie+troleibuz). Pacat ca afara este destul de urat si nu pot merge prea mult pe jos.

Razvan
#StarMember

Mers pe  jos + transport in comun la job.