anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde îmi pot vedea badge-urile și nivelul?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ai cont în comunitate și vrei să vezi badge-urile tale și punctajul pe care îl ai?

Este foarte simplu, trebuie doar să dai click pe avatarul tău din colțul dreapta sus și se va deschide pagina ta de profil unde poți vedea la ce nivel ai ajuns și ce badge-uri ai deblocat.

 

Update - Odată cu migrarea la noua platformă, în Comunitatea Orange nu se mai acordă puncte, rămân doar recompensele sub forma de badge-uri si niveluri. Deasemenea, opțiunile de clasament și prieteni nu mai sunt disponibile.

51 Răspunsuri 51

Vio73
#StarMember
Mi se pare interesant, interactiv, palpitant, etc.

Miha_Z
#StarMember
E interesant ca pot sa-mi fac si prieteni, i-i pot urmari si vedea clasamentul fie pe zi/ saptamana...

Laura_cio
Senior
E important sa vezi rodul muncii tale și sa te clasifici in raport cu ceilalți.

Razvan
#StarMember
Important este sa vezi rodul muncii tale si sa te evaluezi pe tine insuti fata de acu cateva minute/ziua de ieri/saptamana/luna/an, ca sa vezi cat ai evoluat.

Vio73
#StarMember
Fiecare va primi răsplata muncii, după efortul depus.

Vio73
#StarMember
Cred că pot fi văzute toate la profil.

Razvan
#StarMember
Oare se poate adăuga și funcția PM ca să interacționam mai ușor cu ceilalți membrii?

Vio73
#StarMember
Ar deveni și mai interesant.

Stefanidis
Junior entuziast
Am aderat la această comunitate nu pentru clasificări, puncte, sau recompense. Dacă există, bine că este! Poate că pe unii îi va motiva în vreun fel. Eu mă mulțumesc cu prezența aici.

Vio73
#StarMember
După părerea mea este distractiv, util, reconfortant, plăcut, dar și remunerat.

Tina
Cunoscător certificat
Sa intru in fiecare zi, câteva minute, in comunitate, mi se pare relaxant. Nu o fac pentru puncte și clasament, ci pentru ca îmi face plăcere! Spor la scris tuturor!

Jay
Campion certificat
Eu ma bucur ca am fost printre primii care au putut accesa comunitatea si, inca ma simt prost ca am intarziat asa mult.. Ma bucur ca am avut aceasta ocazie, multumesc! Pt mine actiunea aceasta din partea Orange inseamna ca-si da silinta sa fie cat mai bine pt toti, pt noi si pt ei.. Evident ca, pe langa faptul ca-mi place ideea, voi incerca sa ajung cat mai sus.. Ce sa fac, daca sunt atat de putine lucruri care ma ambitioneaza? N-ar fi pacat sa nu profit ca-mi place sa ma vad in prima parte a clasamentului? De preferat cu raspunsuri cat mai utile.. Imi place, atunci cand fac un lucru, sa fac maxim de bine din cat pot eu.. Inca stau prost cu timpul liber, dar, sper sa reusesc totusi..

Alex_G_
Cunoscător
Nu cred ca varianta pentru PM ar fi una buna, ideea comunității este de a discuta totul la vedere, așa ma gândesc eu și așa văd lucrurile. Daca avem ceva experiențe si păreri de împărtășit este mult mai interesant și benefic totodata sa aibă toată lumea acces la ele. Poate ai și tu o nelămurire dar nu știi cum sa o exprimi și găsești răspunsul in întrebările puse de ceilalți.

Alex_G_
Cunoscător
Mulțumim mult pentru informații și pentru interes. Este foarte bine sa stim toate aceste lucruri și sa vedem exact activitatea noastră.