anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] YOXO aplicatie nefunctionala

EM2023
Junior

Buna seara. Nu pot accesa aplicatia instalata pe telefon, dorind sa achit o extraoptiune internet. Aplicatia se deschide doar in interfata "vreau sa trec pe oferta yoxo" ca si cum as fi un client nou care doreste sa acceseze yoxo. Nu am acces nici macar la chat ca sa solicit sprijin pentru rezolvarea situatiei. La numarul 0374300300 evident ca nu am primit ajutor, fiindca asta e "noi nu cunoastem yoxo". Exista vreo solutie pentru a rezolva rapid aceasta situatie? Nu inteleg cum "100% online" poate sa te incurce cand iti este nevoia mai mare!

1 Soluţie acceptată‚

EM2023
Junior

Ce sa zic? Sa-i felicit pe reprezentantii Orange si Yoxo! Sunt ironica! Daca tot sunt 100% online si atat de buni in IT, ar fi bine sa faca un mesaj simplu care sa se afiseze atunci cand noi, utilizatorii, incercam sa folosim ceea ce platim. Mesajul poate suna asa"utilizatorule, schimba parola sau actualizeaza aplicatia sau ce **beep** mai modifica ei acolo". In cazul meu, a trebuit schimbata doar parola contului. Nu a fost nici asta o misiune usoara....

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Salutare! 

Eroarea întâmpinată s-a rezolvat după ce a fost schimbată parola contului YOXO? Acum poți accesa contul din aplicație?