Luna aceasta am intampinat o problema la plata automata a abonamentului YOXO. Plata trebuia sa se fi facut ieri, insa ceva s-a intamplat si nu s-a facut. Azi am intrat manual in aplicatie pentru a vedea ca numarul este in perioada de gratie si am 48 de ore sa platesc factura. La incercarea de a selecta factura si a o plati, am primit un mesaj generic: "Eroare de sistem. Ne pare rau. Te rugam sa incerci mai tarziu".
Am contactat prin chat un consultant Orange, iar solutia a fost sa sterg datele aplicatiei (in telefonul meu setari -> aplicatii -> yoxo -> date -> clear cache si clear data), sa o dezinstalez, apoi sa o reinstalez si sa ma loghez cu contul de client. Am reincarcat sa fac plata si a functionat, iar numarul s-a reactivat.
Am trimis si la departamentul de suport tehnic informatiile solicitate (numar, titular, captura de ecran, etc) si sper sa se rezolve acest "sughit".
Pana una-alta, am postat solutia in cazul meu in speranta ca poate ajut pe cineva.
NOTA: La abonamentul de 20GB (30lei), daca nu consumati deloc net, valoarea inapoiata este de 5 lei. In concluzie este un fel de abonament de 5 euro. 🙂