la 13-10-2025 10:26 AM - editat ultima oară la 14-10-2025 09:30 AM de DanielaH
Salut, in urma data leakurilor avute de orange pentru conturile yoxo, am fost nevoit sa schimb parola. Evident ca am uitat-o si la noul update de ios, app nu mai avea datele salvate. Problema mea este ca am si cont yoxo pentru nr lui fi-miu si am si my orange al meu pe acelasi email. Daca incerc sa recuperez parola pe nr de tel de pe yoxo imi spune ca nu este asociat cu niciun cont si daca incerc pe email, imi reseteaza parola la contul meu my orange. Imi ia banii din cont, facturile le primesc pe contul de email corect, dar imi scapa ceva si nu reusesc sa recuperez contul.
Ceva idei?
Multumesc
la 13-10-2025 10:43 AM
Salutare!
Ai incercat conectarea cu contul de Facebook sau sa trimiti SMS pe celalalt numar?
la 13-10-2025 11:02 AM
Se pare ca a mers cu cont nou, a dat eroare ca deja am cont pe mailu respectiv, am inchis aplicatia si cand am deschis-o ma bagat in cont, mai intai cu mesajul ca nu am niciun nr asociat si dupa ce am reinchis-o si redeschis-o a aparut cu tot cu numar si abonamentul existen. Ciudat, dar pare ca merge acum, ma chinui de o luna, evident nu in fiecare zi ca nu am avut rabdare. Cred ca mai trebuie ceva lucrat la app asta, cand resetezi parola sa ai optiune de a alege si cont yoxo, nu numai cont orange si cont de fix orange. Merci Pololica a ai avut timp sa imi dai sugestii.
la 13-10-2025 11:16 AM
Evindent ca am vrut sa schimb parola si cum nu am nimerit-o m-a dat afara din cont si m-am intors la pasul 1. I-am dat sign in cu gmail, ca e acelasi email si vad ca totul pare ok iar. Sigur nu am facut asta la inceput, dar na, se potrivesc mailurile si ai optiunea sa sign in cu gmail. Daca as fi facut contul pe alt email, eram pe pauza cu acest cont.
Orange, va rog sa modificati ceva la sistemul de resetare parola, ca ceva nu merge bine, mai exista si cazuri dubioase ca al meu. Sau macar nu lasati sa poti face contul cu acelasi email si la my orange si la yoxo. Doar o sugestie.
Multumesc.
la 13-10-2025 11:30 AM
Pana acum n-am avut nevoie de o noua resetare de parola (am resetat si eu dupa eveniment) si n-am avut probleme.
Chiar ieri am resetat telefonul si am reintrodus datele de conectare si nu am avut probleme. Totul e la locul lui, ca sa zic asa. Poate a fost un bug ceva.
Important e ca s-a rezolvat si sa stii ca tot ce scriem aici (atat la nivel de critica, cat si la nivel de propuneri de functionalitate) se citesc si, in masura in care este posibil, se implementeaza. Bine, nu peste noate, dar pe parcurs se vor regasi.
la 13-10-2025 12:07 PM
Da, te cred, nu era ca forma de critica, doar incercam sa gasesc o solutie cum imi recuperez contul cand ai ambele apps pe acelasi cont de email. Se poate sa fie parola la ambele la fel, nu i-am dat atentie ca a mers struna tot procesul cu yoxo, dar macar sa se specifice cand dai resetare parola sa fie mentionat my orange/yoxo si orange fix a doua categorie, ca sa nu mai confuseze si alti useri. E putin mai greu cu yoxo cand uiti anumite chestii despre cont:)
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor