anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nou de la YOXO! Noi planuri tarifare începând din 15 iunie!

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Din nou vești bune de la YOXO.

De astăzi, 15 iunie 2023,  YOXO îmbracă haine noi și vine cu un portofoliu nou de abonamente.

Noile planuri tarifare Yoxo sunt:

  • YOXO 9 lei (10 GB incluși)
  • YOXO 19 lei (60 GB incluși)
  • YOXO 39 lei (160 GB incluși)

Resursele de voce și SMS rămân nelimitate.

DanielaH_0-1686836837114.png

Clienții activi cu abonamente YOXO 50/ YOXO 100/ YOXO 150 vor fi migrați automat la noile planuri tarifare, la prima recurență după 15 iunie astfel:

  • YOXO 50 GB cu 19 lei -> YOXO 60 GB cu 19 lei (10 GB mai mult, același preț)
  • YOXO 100 GB cu 29 lei -> YOXO 60 GB cu 19 lei (mai puțini GB, preț mai mic)
  • YOXO 150 GB cu 39 lei -> YOXO 160 GB cu 39 lei (10 GB mai mult, același preț)

Abonamentul YOXO 29 lei cu 100 GB nu va mai fi disponibil în ofertă. Clienții care dețin acest abonament vor fi migrați odată cu prima recurență la pachetul corespondent (YOXO 19 lei cu 60 GB).  La fel ca și până acum, ei vor putea să adauge opțiuni cu extra net.

Clienții cu planurile tarifare din 2020, YOXO 20GB și YOXO 100GB  (cu sau fără beneficiul de bani înapoi pentru netul neconsumat) vor rămâne cu aceste pachete atâta timp cât vor dori acest lucru.

Abonamentul YOXO 29 lei cu 60 GB va fi scos, de asemenea, din oferta YOXO. Utilizatorii acestui abonament vor fi notificați cu 30 de zile înainte și li se va recomanda să aleagă fie YOXO 19 cu 20 GB, fie YOXO 39 cu 100 GB. În ambele situații vor pastra beneficiul de bani înapoi pentru netul neconsumat (dacă au această ofertă activă pe cont).

Clienții cu abonamentele YOXO 19 lei (20GB), YOXO 29 lei (60GB) și YOXO 39 lei (160GB) pot solicita oricând din aplicație trecerea la noua ofertă.

 

Opțiunile de extra net disponibile în ofertă sunt:

  • 60 GB -> 12 lei
  • 160 GB -> 32 lei

 

Voi ce părere aveți de noile abonamente?

#Yoxo

29 Răspunsuri 29

Jblacking
Junior entuziast

Stai cuminte cu portarea :))

Andrei4154
Junior entuziast

Surpriza mare de la Orange din🍰 15iun2023❤️, acum poti cu 9, lei lunar sa ai Nelimitat minute si sms nationale si 10GB net. E ideal pentru varstnici, asa ca verificati cu cat incarca parintii, matusile, unchii vostri si sa ii ajutati sa treaca la YOXO de 9, lei. Daca sunt pe cartela orange trecerea e f usoara, instalati o aplicatie pe tel, daca nu treceti pe numele vostru, si puneti pe yoxo sa pastrati numarul, si daca se accepta sunteti pe yoxo in 5 min. Cu un cod de referinta, de la un posesor yoxo primiti si 🍄o luna gratuit.🍄 Daca sunt pe albastri, nelimitatul de acolo e 25, lei, asa ca 9, lei de la yoxo e o reducere considerabila. Tot prin aplicatie daca este posibil se va face portarea, apoi se va primi o cartela orange cu nrul portat. Succes !

Anonim
Neaplicabil

Echivalentul Senior 2 la abonamente Orange 😀

svetalex
Maestru

Chiar tare oferta. Mă bate gândul să portez înampoi la Orange numerele de telefon ale copiilor de la Digi. mai analizez să văd insă cât net consumă pe lună să văd dacă le sunt suficienți cei 10 GB fără să facă vreun cost spuplimentar..

vladut12am
Cunoscător certificat

@svetalex , poți să stai fără griji.🙂

Cu Yoxo, nu fac deloc cost suplimentar.

După ce consumă tot netul inclus, acesta este suspendat până la următoarea dată de facturare, dacă nu alegi să cumperi opțiunea cu 60 GB care costă doar 12 lei.

În plus, nu pot trimite SMS-uri la numere scurte (cu suprataxă) pentru servicii cu valoare adăugată decât dacă opțiunea Credit numere cu tarife speciale este activată.

Așadar, acest tip de abonament li se potrivește perfect.

Mulțumesc pentru sugestie!

vladut12am
Cunoscător certificat

Cu multă plăcere!🙂

Andrei4154
Junior entuziast

Un junior de 12 ani nu prea consuma net, mai ales dacă mai e și wifi acasă. Dacă totuși nu ii ajunge mergi pe 19, lei cu 60GB.

vladut12am
Cunoscător certificat

Corect, @Andrei4154!

Din punctul meu de vedere, pentru juniori, mai avantajos este cel la 9 lei/lună cu 10 GB.

Dacă nu le ajunge netul inclus, există o șansă de a obține gratis 100 GB, publicând un review al aplicației de pe Magazinul Google Play cu codul de invitație care oferă o lună gratis pentru clienții noi care activează Yoxo.

Si sa nu uitam de programul generos cu cod de recomandare😍 practicat de yoxo😍! 100GB bonus pentru cel ce recomanda, si cel ce e recomandat primeste o 🎀luna gratuit🎁 !

Pololică
#StarMember

O intrebare pentru confirmarea celor citite (la abonamentul de 9 lei/10GB): Roaming: fara (poti adauga oricand optiuni cu roaming). Sa inteleg ca se poate activa o optiune pentru acces la roaming? Daca este asa, 9 lei (abonamentul)+32 lei (optiunea de 160GB cu acces la SEE) ar fi 41 lei (cu 2 lei mai scumpa decat abonamentul de 39 de lei), ceea ce mi se pare un pret mai mult de cat bun.

@Pololică, corect, opțiunea de 160 de GB (32 lei) oferă acces la roaming SEE. Și, mai nou, e valabilă 30 de zile de la activare, nu doar până la prima factură 😊

Anonim
Neaplicabil

Sună foarte bine această schimbare.

Poate încerc și eu din nou Yoxo, nu de alta, dar pot renunța oricând (făcând migrație de la cartelă prepay) 😁

Trixen
#StarMember

Asta am asteptat! Am renuntat la un Yoxo 20GB la 19 lei cu bani inapoi facut in prima saptamana de Yoxo pentru oferta cu 9 lei 🙂
Ah, si am schimbat si titularul de contract, insa asta a presupus trecerea la PrePay si apoi la Yoxo. De data asta nu am intampinat nicio eroare si am facut-o eu fiind in roaming (persoana al carei abonament am schimbat era in tara).

Tenye
Junior

Salut , abonamentele noi sunt super. Problema ar fi la extraoptiunile de adaugare internet , adaugati mai multe extraoptiuni cum ar fi de 10GB , 25GB etc. Cele 2 extraoptiuni actuale de 60 si 160 nu ofera flexibilitate de ajuns.

O alta problemă ar fi promisiunea cu orange tv go care durează de ani de zile si nici in momentul de fata nu se pot activa extraoptiuni la orange tv go cum ar fi orange sport 1 , 2 , antena play etc.

Adaugati mesageria vocala la setari in aplicatia yoxo cum se face cu apel in așteptare, etc.

In rest numai de bine deocamdată.