anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câți bani primești de fapt înapoi la Yoxo?

wolfy75
Începător
Dacă ai de exemplu un abonament yoxo de 30 lei cu 20GB incluși și nu consumi într-o lună net deloc, câți bani primești înapoi?
56 Răspunsuri 56

Vio73
#StarMember
Tocmai pentru că el combină ceva, din acest motiv mi se pare ceva nou. Eu cred că e bine pentru că e o paletă mai variată și ai de unde alege! Sigur, e doar o părere.

Razvan
#StarMember
O extraopțiune prepay la Orange, cu 100 minute naționale și nelimitat minute și sms în Orange, este 4 euro (plus TVA). Plecând de la acest calcul, la Orange Yoxo este posibil să primești înapoi 10 lei (2,05 euro) /20 Gb. Poate un avantaj notabil este prețul final în lei, care nu mai fluctuează după cum bate vântul la cursul leu-euro.

mcn1970
Junior
vei primi 5 lei daca nu consumi nimic din cei 20gb din abonamentul de 30lei. asa incat yoxo e un fâsâit de marketing. mai bine pe prepay cu 5euro unde la 29lei ai 50gb net plus ceva minute internaționale. bineînțeles ca nu scrie nimic in contract si TC despre faptul ca primesti 5lei,asa încât lumea ar crede ca e ceva deosebit. clasicul clickbait. rusine orange. ma așteptam de la telekom la asa ceva

teacher_
#StarMember
@Razvan, și eu am vrut să mă iau după asta, dar opțiunea precizată de tine nu are nelimitat national...

Jay
Campion certificat
#mcn1970, de unde stii? Dacă acest produs abia a fost lansat? Ca sa stii informația asta înseamnă că tu l-ai testat timp de o lună și ma intreb cand ai putut face asta..

FaraUnID
Campion certificat
Extraoptiunea cu 20GB de internet care se poate activa in situatia in care consumi pachetul initial de 20GB costa 5 lei si probabil ca de aici a dedus @mcn1970 ca primesti inapoi 5 lei din totalul de 30 lei.

mcn1970
Junior
informația 1gb=0.25lei o am de la customer support din aplicatie.

FaraUnID
Campion certificat
In conditiile acestea Nelimitat-ul celor de le Telekom, la 5 euro lunar, pare chiar rezonabil pe langa acest Yoxo!

Ascary
Campion certificat
Daca-mi fac abonament yoxo si primesc de ziua mea o luna de internet nelimitat,cat imi returneaza Orange din traficul neconsumat?

Razvan
#StarMember
5 lei/20 Gb net, cam puțin, în condițiile în care 1Gb net te costă 5 euro, dacă consumi după ce consumi cantitatea inclusă.

Ascary
Campion certificat
Mai bine se reporta netul neconsumat

sarighiol
Junior entuziast
Poate un Community Manager Orange cere de la superiori un răspuns în acest sens și ne ajută și pe noi ca să știm exact ce bani primim înapoi și să nu ne mai batem capul și să dăm cu presupusul... Sunt convins că, dacă acei angajați la Orange care răspund aici găseau răspunsul în baza de date accesibilă nivelului lor, răspunsul ar fi fost deja postat aici, dar așa sunt șefii, nu-i duce capul ca să ofere TOATE informațiile deodată, ci așteaptă să fie întrebați... Oricum dacă informația nu s-a pus la dispoziție clar și pe înțelesul tuturor, sigur ceva e cusut cu ață neagră...

Vio73
#StarMember
@Ascary, Cred că ar fi mai corect să se reporteze netul neconsumat pentru luna/lunile următoare, da.

Gianni
Cunoscător certificat
Din cîte știu, netul neconsumat în timpul celor 30 zile nu se mai reportează si îl pierzi. Cu Yoxo în schimb nu pierzi acești bani de pe netul neconsumat, îi recuperezi în luna următoare.

sarighiol
Junior entuziast
Detaliați câți bani se primesc înapoi pentru internetul neconsumat. Adică scrieți clar câți lei / GB se primesc înapoi. Detaliați acest amănunt la fiecare opțiune, pentru că la cumpărarea opțiunilor, prețul pe GB este diferit.