anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tv primit de la orange nu se conectează la Internet

Virgil1
Explorator entuziast

Am achizitionat abonamentul tv hbo.netflix cu abonament voce ,ocazie cu care am primit un smart de la Samsung, însă nu reușesc sa îl conectez la internet. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? Mulțumesc anticipat 

19 Răspunsuri 19

FLo1
#StarMember

@Virgil1: Dacă abonamentul este nou, posibil să nu fie activat încă. Poți verifica în contractul primit acest detaliu. Telefonul pentru funcționare net îl pot verifica pe wifi.

FLo1
#StarMember

Când ai menționat abonament voce și smart .... am crezut că te referi la telefon. Pentru TV, problema nu este la Orange ci la setarea router-ului, iar la un așa model nu ar trebui să fie probleme nici măcar pe 5GHz. Eu am un model de Samsung și e conectat prin WiFi la 5GHz. Până să se conecteze la net, trebuie să treacă de router. Deci fie credențialele nu sunt ok (nu sunt corect introduse) fie MAC-ul TV-ului e blocat din router (deși nu aș crede, exceptând ceva intenționat). 

Ai încercat cu un hotspot de pe smartphone să vezi dacă se conectează? Poți încerca și alternativa pe 2,4GHz pentru o certitudine a conexiunii (poate refuză conexiunea pe 5GHz). Sau încearcă măcar de verificare o conexiune pe LAN să vezi dacă se conectează la router: trebuie să apară o ”bifă” verde de validare pe conexiunea dintre TV și router.

Te așteptăm cu noutăți despre statusul conectării. Numai bine.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Virgil1,

Ai aici un tutorial pentru a conectat TV-ul Smart de la Samsung la internet.

https://www.orange.ro/help/cum-conectez-televizorul-meu-smart-samsung-la-reteaua-wi-fi-orange-15589

Sa ne spui daca ai reușit sau nu.

delfinas
#StarMember

Virgil, poti sa ne spui cum ai incercat sa-l conectezi la internet si ce eroare primesti?

DanielaH
Moderator

@Virgil1, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Virgil1
Explorator entuziast

20250310_202820.jpg

 nu merge din păcate 

Virgil1
Explorator entuziast

Nu și nici nu știu cum sa procedez.un alt tv am reușit sa il.conectez.acesta nu merge

20250310_202908.jpg

Virgil1
Explorator entuziast

Ciudat,hot spot telefon merge

Cum menționam anterior, dacă ai conexiunea pe 5GHz, fă o încercare comutând conexiunea WiFi pe un SSID de 2,4GHz. Posibil să nu accepte conexiunea de 5GHz, deși pentru un TV ar fi trebuit să accepte.

Virgil1
Explorator entuziast

Mulțumesc frumos însă am încercat toate variantele, singura  opțiune a rămas hotspot de la tel meu

@Virgil1, cum mai este situația? Ai reușit să conectezi televizorul la Internet?

Virgil1
Explorator entuziast

Nu am reușit,am încercat toate variantele propuse pe comunitate.singura soluție hotspot de.pe telefonul.meu

MihaiC99
Campion

Salut,

Ai incercat sa faci setările pe care ți le-am trimis în privat.

Virgil1
Explorator entuziast

Da,,nu merge.am.incwrcat hotspot telefon și merge