la 06-05-2025 08:40 AM - editat ultima oară la 06-05-2025 12:40 PM de delfinas
Buna ziua !
Doresc sa reziliez contractele de telefonie fixa, mobila, internet fix si televiziune, dar djingo imi comunica faptul ca trebuie sa platesc taxe. Mentionez faptul ca doresc rezilierea, intrucat la adresa unde sunt instalate nu mai locuieste nimeni. Tatal meu este internat la paliatie psihiatrie si locuinta din Dobrovat, unde sunt instalate serviciile este nelocuita. Nu rezilez dintr-un capriciu, ci pentru faptul ca este o situatie fortuita.
PS Mentionez ca postul fix este deranjat din luna ianuarie si am platit abonament degeaba pana acum.
PPS. Nu am reusit sa vorbesc cu un consultant pe acesta tema, desi incerc de zile bune, insa nici Djingo, nici Maria nu sunt foarte calificati in a ma ajuta referitor la cele mentionate.
la 06-05-2025 09:23 AM
Salutare!
Din detalierea ta, contractul inca este in perioada minima contractuala si este normal sa ai o taxare pentru reziliere anticipata (cel putin pentru reducerile primite). Daca nu mai ai multe luni, recomand sa-l pastrezi si sa-l inchizi la scadenta celor 12/24 luni de perioada minima sau sa-l muti unde locuiesti sau sa-l cedezi unui prieten/vecin si sa-l foloseasca la domiciliul lui.
la 06-05-2025 09:23 AM
Salutare!
Din detalierea ta, contractul inca este in perioada minima contractuala si este normal sa ai o taxare pentru reziliere anticipata (cel putin pentru reducerile primite). Daca nu mai ai multe luni, recomand sa-l pastrezi si sa-l inchizi la scadenta celor 12/24 luni de perioada minima sau sa-l muti unde locuiesti sau sa-l cedezi unui prieten/vecin si sa-l foloseasca la domiciliul lui.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor