anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunet canale prima sport

Andrei34
Junior

Bună ziua! Am o întrebare legată de canalele prima sport. Oare la toată lumea sonorul de la aceste canale este mai mic? 

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salutare!

Te referi la anumite emisiuni sau in general?

Ca nota de subsol: reclamele au un sonor mai mare decat emisiunile (atat la tv, cat si la radio). Daca faci comparatie intre cele doua calupuri (emisiune vs reclame), ai aflat de unde vine "diferenta".

În timpul transmisiunilor, la reclame și teleshoping se aude bine 

Prin facultate, unul din profesori ne-a recomandat sa facem un experiment: sa punem volumul la un nivel constant si sa facem comparatie intre sunetul emisiunii/filmului/transmisiei si sunetul reclamelor (ca intensitate sonora). La absolut toate canalele reclamele "tipau" mai tare decat transmisia din program. Si vina nu era a cablistului (nici nu stiu daca au resursele sau posibilitatea sa modifice ceva auditiv).

Fa si tu acelasi experiment: verifica la mai multe canale intensitatea sonora intre emisie si reclame.

PS: o sa scriu cu caractere mici, dar firmele de marketing au o vorba: sa fii auzit mai bine decat altii si de aici s-ar putea sa vina diferenta de volum. Reclamele sunt inregistrate la un volum mai mare, tocmai pentru a putea fi auzite "mai bine".

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Da, este un pic mai încet decât celelalte canale. Probabil din transmisia lor. Oricum, asta nu ține de Orange.

Baftă!

CO18
Începător

Salutare! Verifica și în setările TV-ului la audio dacă este la maxim. Eu am testat pe Samsung, LG și Philips și se aude bine pe toate modelele. De aceea, mă gândesc să nu fie din setările audio. Celelalte canale se aud la fel de încet sau normal? Nu cred ca este o diferență între canale ca și transmisie. Doar la reclame avem o diferență majorata pentru atragerea atenție. 

Strict comparativ cu alte canale (Eurosport, Sport Extra sau TVR Sport, toate HD), am "simtit" mici diferente de intensitate, dar doar ochiometric. Nu am stat sa pun vreun aparat de masurare, dar la unul era "mai tare" fata de celelalte (pe o scara de la 1 la 100, sa zicem ca aceeasi intensitate o aveam la unul la 10, la altul la 9 si la altul la 11).

Andrei34
Junior

Mulțumesc mult pentru lămuriri! Poate cei de la prima dau volumul mai încet în timpul transmisiunilor sa nu deranjeze pe restul membrilor familiei.😅