anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serviciu tv scrambled in Constanta

Johnny79
Vizitator

Nu am serviciu tv in Tomis Nord, Constanta! Aveti si voi aceeasi problema?

14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember

@Johnny79 , bun venit in Comunitate!!!

De cand se manifesta problema? Poti sa intrebi vecinii daca si ei au aceeasi situatie.  Ai TV fix prin cablu sau prin satelit?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Ieri a inceput problema. Nu am vecini la Orange. Toti sunt la Digi. Am Tv prin fibra. Voi suna astazi la ei. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine, în Pitești, funcționează perfect serviciile. Dacă persistă și după ora 9.00 problema, te sfătuiesc să anunți suportul prin WhatsApp, la numărul 0744444300 sau din My Orange- Altele - Semnalează o problemă tehnică!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mulțumesc frumos! Pentru raspuns. Am incercat in My Orange si, in urma "scanarii" situatiei, raspunsul a fost ca nu sunt probleme tehnice. Ii voi suna astazi. 

Nici eu nu am servicii TV în Constanta… Faceti ceva.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai încercat o rescanare a grilei tv? 

Da! Tocmai de aici nelamurirea! Problema a inceput in urma scanarii...

Ce se poate face! ? Nici la mine nu merge.

MihaiC99
Campion certificat

Contactează serviciul clienți pentru a verifica daca sunt probleme in zona.

Viper
Senior

"Scrambled" în literatura universală înseamnă că vrei să te uiți pe HBO fără decodor. În zilele noastre înseamnă că ai dat pe programe care necesită cardul CI+ care ori lipsește ori are probleme.

Din punctul meu de vedere, "scrambled" sunt programe pixelate, inghetate si unele fara semnal. Am 5 tv-uri (4 cu ci si unul cu decodor) si niciunul nu merge. 

Din wikipedia citire: https://en.wikipedia.org/wiki/Television_encryption

"Television encryption, often referred to as scrambling [...]"

Multă baftă în rezolvarea problemei.

Shadow09
Junior entuziast

Locuiesc tot în Tomis nord și nu am probleme cu serviciile fixe, vezi ca trebuie dată o rescanare la canale, în urmă cu câteva zile apăruse și un mesaj pe TV ca va trebui rescanare a programelor la sfârșitul lui septembrie 

Razvan
#StarMember

Scrambled signal vine de la lipsa semnal, așa apărea pe vremuri când recepția la tv prin cablu se făcea prin antene parabolice și redistribuit în rețea, mai ales în timpul ploilor. Acum transportul semnalului se face prin fibră și nu mai sunt astfel de probleme frecvente. 

Până la urmă ce nu funcționează la tine?

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.