anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serviciile Tv nu merg de 24 ore in Manastirea Humorului

Ilie76
Începător

Stiti ceva de semnalul  tv nu merge de 24 ore in Manastirea Humorului.

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Salut și bun venit în Comunitate. De când se manifestă problema? Ai servicii pe FO, rețea clasică (coaxial) sau DTH (satelit)? Ai depus o sesizare în acest sens? Dacă nu o poți face prin chatDjingo sau altă metodă de contact cum ar fi din aplicația MyOrange > Altele > Contact și feedback > Scrie-ne. Până atunci poți verifica să nu fie probleme de conexiune la echipamentul din casă / sau alte conexiuni.

Ai și servicii de internet? Ai verificat LED-urile dacă indică vreo anomalie (defect)? Pot să fie anumite lucrări în zonă, deci să fie ceva temporar.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu ai vreo conexiune întreruptă, mufă în neregulă, etc, anunță incidentul din aplicația My Orange - Altele cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Ilie76

Daca ai un deranjament cu orice serviciu Orange trebuie sa anunți acel deranjament prin apel la 300, din aplicația My Orange sau secțiunea contact: https://www.orange.ro/contact/

Salut, Ilie76,

Am luat legatura cu departamentul Tehnic si colegii nostri ne-au confirmat ca, din pacate, in acest moment, in zona ta exista o avarie de retea. Situatia se afla deja in atentia tehnicienilor nostri pentru o remediere cat mai rapida.
Multumim!

DanielaH
Moderator

@Ilie76, colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Este totul în regulă și la tine?