anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Pachet Premiere, Orange TV Go chel?

Orang3Us3r
Junior entuziast

Salut, 

• Am achiziționat pachetul Premiere online, au venit, au instalat, încă nu mi-a venit contractul, am cerut la instalare să-mi lege doar un TV crezând că pe celălalt voi pune Orange TV Go și îmi va fi îndeajuns cu Netflix și Max, însă, surpriză, contul pe care am reușit să intru pe TV Go are doar câteva posturi pe care le poți vedea și fără posibilitate de înregistrare... Ceea ce îl face inutil, mai ales în comparație cu Vodafone...
  • Aveți idee la pachetul Premiere se oferă doar TV Go Basic? (Încă nu mi-a ajuns contractul) 
1 Soluţie acceptată‚

Orang3Us3r
Junior entuziast

Într-un final am rezolvat, dar: 

- pentru codul de abonat a trebuit să merg într-un store

- pentru asocierea la Orange TV Go a trebuit să sun și să ajung la suportul tehnic ultim deoarece nu apărea contul să-l asociez din contul meu My Orange cu care mă conectam și la serviciile de TV și la Orange TV Go 

Dacă pentru mine a fost o experiență foarte frustrantă (cum să nu trimiți codul de abonat în contract???) îmi închipui cum este pentru alții mai puțin tehnici...

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare !

Trebuie făcută o asociere. Ai detalii despre ceea ce trebuie să faci aici .

Cum să devii administrator de cont?

Ai toate detaliile despre acest lucru aici .

Sper să-ti fie de ajutor!

Cam tot ce ai pe tv ( programe), trebuie să ai și în Orange tv go. 

Succes!

Orang3Us3r
Junior entuziast

Si inca nu am reusit sa am canalele TV in Oragen TV Go... Vezi atasament.

Experienta mai neintuitiva si mai mult chin la cumpararea unui serviciu decat aceasta experienta cu Orange eu n-am avut pana acum.

Pe chat mi-a raspuns ieri dupa 5 ore, cand eram deja intr-un store, si cand mi-a raspuns, mi-a raspuns total aiurea, de parca nu ar fi citit ce am scris si cu ce probleme ma confrunt.

Vio73
#StarMember

Ai reușit să devii admin și să poți avea acces la canalele TV ? Bine, poate este și prea repede, dar cred că dacă adaugi abonamentul tv și net în My Orange, ar trebui să fie în regulă.

Ai aici un filmuleț în care ți se explică detaliat cum se adaugă serviciile în My Orange.

Baftă!

Orang3Us3r
Junior entuziast

Am primit contractul, nu văd nicăieri codul de abonat. 

Am în contract un nume și un număr de telefon pentru un agent, dar care nu răspunde la telefon. Am sunat-o pe domnișoară de trei ori până acum. În trei ore.

Sun la +40374300300, spun CNP, vrea codul de abonat fiindcă a identificat mai multe servicii... Cum aflu codul de abonat pentru TV și Internet? Kafka, frate! 

Cât de greu este să treci în contract codul de abonat?

Îmi pare rău să aflu că nu ai codul de abonat.

Încearcă și prin aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Orang3Us3r
Junior entuziast

Am făcut deja acest lucru acum două ore și mai bine. Deocamdată degeaba. Nu mi-a răspuns nici acolo niciun operator.

Nu îți răspund imediat, ai un pic de răbdare. Știu, e frustrant, dar nu ai ce face.

Orang3Us3r
Junior entuziast

Într-un final am rezolvat, dar: 

- pentru codul de abonat a trebuit să merg într-un store

- pentru asocierea la Orange TV Go a trebuit să sun și să ajung la suportul tehnic ultim deoarece nu apărea contul să-l asociez din contul meu My Orange cu care mă conectam și la serviciile de TV și la Orange TV Go 

Dacă pentru mine a fost o experiență foarte frustrantă (cum să nu trimiți codul de abonat în contract???) îmi închipui cum este pentru alții mai puțin tehnici...

@Orang3Us3r, îți mulțumim mult pentru feedback și pentru că ai împărtășit aici cu noi experiența ta.

Ne bucurăm că până la urmă s-a rezolvat. Te mai așteptăm.