anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot viziona niciun canal de la Digionline

andyduta
Junior
Acun ceva timp a ”căzut” netul pentru aprox. 6 ore. La câteva zile după, am constatat că nu mai pot viziona nici un canal de la Digionline nici în browser, nici prin aplicația pentru mobil (wi-fi).
Este afișat mesajul ”Datorita zonei unde va aflati nu aveti acces la acest continut. (302)”
Am început să caut o rezolvare a problemei, și singura informație care mi s-a părut a avea legătură cu problema mea a fost găsită în secțiunea FAQ a siteului Digionline:
Întrebare: ”Pot utiliza Digi Online doar din rețeaua DIGI?”
Răspuns: ”Te poți bucura de conținutul Digi Online indiferent de furnizorul tău de internet. Date mobile sau WIFI, tu alegi.
Este posibil să apară situația în care accesul nu funcționează; de obicei această situație apare atunci când furnizorul de servicii alocă pentru clienți IP-uri care sunt cunoscute ca aparținând unei alte țări.”
Menționez că pot viziona canalele digionline prin rețeaua mobilă sau prin alte rețele wi-fi, deci numai in rețeaua mea fixă și wi-fi nu funcționează.
Mulțumesc anticipat.
O zi bună tuturor!
15 Răspunsuri 15

N-am reusit cu hotspot de pe telefon (cu sim Orange). Oricum, cam deranjant sa te conditioneze sa ai IP de Digi.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.