anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa canal Antena 1

alexbandrei
Începător
Am observat de cateva zile ca mi-a disparut Antena1 din lista de programe, mai are cineva problema asta? O fi de la televizorul meu sau s-a schimbat grila de programe?
7 Răspunsuri 7

svetalex
Senior certificat
Salut! Eu zic să dai o scanare a programelor. Eu am TV de la Orange și azi de dimineață m-am uitat la o emisiune pe Antena 1.

Viocat
Senior certificat
Daca se modifica grila si nu ai optiunea de actualizare automata canale ar putea disparea. Mai poate disparea daca cineva din familie/prieteni elimina canalul din lista dar in acest caz dispare si nr canalului din lista. Cauta frecventa Antena1 in reteaua in care esti abonat la tv si da cautare manuala dupa acea frecventa.

Vio73
#StarMember
Salut! Este in grilă, stai liniștit, chiar la calitate HD. Au o grilă bogată și variată de canale!

DanielaH
Moderator
@alexbandrei, ai făcut o scanare a posturilor? Ai Antena 1? Grila de canale nu a fost modificată.

alexbandrei
Începător
Va multumesc de raspunsuri. Pana la urma se pare ca a fost din cauza televizorului. Are el niste setari mai "speciale" care se pare ca periodic isi mai fac de cap.

DanielaH
Moderator
@alexbandrei, ne bucurăm că s-a rezolvat. Cred ca ar ajuta să ne spui ce televizor ai și despre ce setări este vorba. Cu siguranță va fi util și pentru alți utilizatori. Mulțumim și te mai așteptăm.

Giorginel
Începător

Buna ziua!
Se pare ca de cateva zile am si eu aceasta problema cu disparitia programelor de la Antena (1,3,Stars,Happy) din lista de programe.
Am dat din nou scanare automata canale si tot nu au aparut.
S-a schimbat ceva in grila de la Orange?