anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce doar anumite programe din Orange Tv Go pot fi proiectate pe Chromecast, iar altele nu?

Fabian_Adelin
Junior
Buna ziua,
Stie cineva de ce doar anumite programe din Orange Tv Go pot fi proiectate pe Chromecast, iar altele nu?
(Ex:Atunci cand ii dau proiectare pe chromecast, se incarca app imi apare pe tv "Orange Tv Go", dar rămâne asa nu se încarcă programul...
Pe mobil imi merg perfect acelea care nu pot fi proiectate. Iar de cateva zile doar anumite programe mai pot fi proiectate pe chromecast?!
P. S: Am sters aplicatia si am reinstalat-o, am resetat chromecast-ul, am resetat telefonul si nimic, aceasi chestie... Help me please.
Mulțumesc anticipat!
21 Răspunsuri 21

IlieCristian
Junior
Am aceeași problema cu postul Discovery ID, nu poate fi proiectat pe chromecast. Am 2 chromecast in casă și nu funcționează. Pe tel merge, la fel in aplicațiile de pe 2 TV cu android. Ar fi util sa poată fi proiectat . Au mai fost probleme, și-a revenit o perioada dar acum din nou nu se poate proiecta din telefon pe chromecast.

Vio73
#StarMember
Din păcate, observ că nici la mine nu funcționează prin proiectare, ci doar prin aplicație pe android. În general nu am avut probleme, dar pe acest canal nu prea mă uit și nu am observat acest aspect. Poate vede cine trebuie și remediază problema!

Salut! Ilie Cristian Bucur si Vio73, am primit raspuns de la colegii nostri din departamentul tehnic ca situatia este remediata si ca nu mai sunt probleme acum. Puteti testa din nou, va rugam? O zi buna!

IlieCristian
Junior
Mulțumim! Într-adevăr, in acest moment funcționează. Sper sa rămână așa! Au mai fost perioade....practic 1luna - două funcționează, 1 luna - doua nu.

Vio73
#StarMember
Da, acum observ că și la mine se vede acest canal prin proiectare. Vă mulțumesc foarte mult!

laurlau
Începător
la mine la canalele Pro, imi spune ca "This channel can't be broadcasted". Folosesc Google Chromecast.

Vio73
#StarMember
Ia legătura la Serviciul Clienți și explică-le situația, pentru că te vor ajuta cu siguranță. La mine e în regulă!