anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare filme, seriale pe Netflix

Ascary
Campion certificat
Deschid acest topic in speranta ca ne vom recomanda unii altora filme demne de urmarit,acum ca Orange a oferit si posibilitatea urmarii platformei Netflix prin abonamentele sale.
48 Răspunsuri 48

MihaelaA
Ex Community Manager
Un serial pe care l-am terminat chiar aseară: Into the night. Este foarte interesant, acțiunea se desfășoară într-un context apocaliptic și chiar te prinde 🙂

Jay
Campion certificat
@Miha, depinde de gusturi... Grey începe sa devina un fel de "tânăr și neliniștit"... :)) Mai repede m-as uita la "The mentalist" sau la "The coroner".. @Ascary, cred ca, pe Derek, l-a omorât un contract mai bun, ca poate nu mai avea ce sa spună in Grey si se plictisise omul.. in film l-a omorât un dr care nu i-a făcut toate investigațiile, cand Derek a avut un accident.. deci malpraxis... Dar, face și dr ala ticălos un atac cerebral, cred, când se zbarleste Meredith la el, ca n-are dreptul sa fie șeful comisiei care hotărăște daca ea poate sa-si păstreze licenta, pentru ca el i-a omorat soțul.. Mai vrea careva sa stie ceva? Nu mai am timp de filme, decat foarte rar, cand nu pot dormi, de griji, pana la 4 dimineața, dar, întrebați-ma, ca poate aveți noroc.. :))))

Cathy
Explorator entuziast
Am uitat sa zic de VELVET. Un serial tare frumos, linistit, cu personaje tare frumoase, bine documentat ce reuseste sa expuna cu mare acuratete vremurile anilor "50.

Miha_Z
#StarMember
Merci @Jay pentru rezumat. Gata nu se mai merita sa-l caut. Apropo este difuzat si pe TVR2 si pe Diva. Am vazut vreo 2 episoade, dar nu mai are farmecul de la inceput.