anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot lua un TV în rate doar cu abonament mobil, fără televiziune sau internet fix ?

Mishu216
Începător
Pot lua un TV în rate doar cu abonament mobil, fără televiziune sau internet fix ?
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Mishu, bun venit in Comunitate!!! Am simulat achizitionarea unui tv, avand doar contract de telefonie mobila. Il pot cumpara, dar la pret intreg, nu in rate. In rate il poti lua doar cu cardul de credit Orange Money sau daca iti faci contract pt un pachet Orange Love.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

FM
Explorator
“Cum poți beneficia de oferta cu produse în rate? Oferta este valabilă până la data de 17 ianuarie 2022, cu posibiliate de prelungire. În primul rând, trebuie să ai deja un abonament de voce mobilă sau internet de la Orange și să activezi un pachet Orange Love cu internet fix și televiziune. Apoi alege un produs pe care dorești să îl cumperi în rate și optează pentru plata în 18/24 de rate pe factura Orange sau cumpără-le cu plata integrală. Poți beneficia de această ofertă dacă ești abonat Orange de cel puțin 18 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de până la 300€, corespunzător unei vechimi în rețea de maximum 20 de ani și acordat conform mecanismului detaliat mai sus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA. Semnează contractul de rate iar noi îți vom livra acasă produsul imediat după activarea serviciilor fixe. Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange.”

delfinas
#StarMember
Mishu, bun venit in Comunitate!!! Am simulat achizitionarea unui tv, avand doar contract de telefonie mobila. Il pot cumpara, dar la pret intreg, nu in rate. In rate il poti lua doar cu cardul de credit Orange Money sau daca iti faci contract pt un pachet Orange Love.

Vio73
#StarMember
Salut! Numai dacă ai abonamente de televiziune poți lua tv în rate. Și îți spun din proprie experiență, pentru că la reprelungirea unui pachet Love am făcut rate și am achiziționat tv. Nu se poate altfel, din păcate. Poate doar să îl cumperi cu un card de rate sau cu Orange Money în rate. Altfel, în rate pe factură, nu se poate. Succes!

svetalex
Senior certificat
Salut! În plus față de informațiile pe care le-ai primit mai sus, trebuie să ai în vedere faptul că în acest moment din magazinul online se pot achiziționa în rate pe factura Orange doar telefoane. Alte device-uri, inclusiv TV se pot cumpăra în rate pe factură doar din magazinele fizice.

teacher_
#StarMember
La o simulare făcută de mine mai devreme, am putut ajunge la un pas de a cumpăra un televizor chiar cu profil de vizitator, cu plata cu cardul meu de la star bt, in rate fără dobândă, sau cu plata integrală. Așadar, poți să cumperi un televizor chiar daca nu ai abonament, și chiar daca nu ai cont. Ai nevoie doar de un card acceptat de la una dintre băncile cu care lucrează Orange (BRD, BT, Raiffeisen, etc) care să aibă bani suficienti încât să acopere suma de plata.

adrian87n
Cunoscător
Si eu vreau de la Orange un televizor în rate pe factura. FARA SA DEPIND DE ORANGE LOVE.

Miha_Z
#StarMember
@Mishu216 nu merge sa achiziționezi TV in rate pe abonamentul de mobil. Poți opta pentru pachetul Love de la Orange și beneficiezi de 15 euro pentru fiecare an de când ești client. Acel bonus poți să-l folosești ca reducere din prețul televizorului și diferența se poate pune in rate.

Gabriel69
Junior entuziast
Da,depinde de abonament

Salut, Mishu! Pentru a achizitiona un televizor in rate pe factura Orange trebuie sa activezi sau sa prelungesti un abonament TV prin cablu sau prin satelit cu perioada contractuala 24 de luni din oferta curenta. Produsele in rate pe factura Orange se pot achiziona conform ofertelor in vigoare de aici https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/ . Poti opta si pentru achizitia televizorului la pret standard (achizitie in magazinele fizice) sau in rate la pret standard prin intermediul cardului de credit Orange Money, caz in care se va aplica procesul de esalonare pe tranzactia eligibila pentru rate egale (detalii aici https://www.orange.ro/money/oferte/).