la 12-06-2020 01:59 PM
la 17-01-2024 10:28 AM
Conform ultimului recensamant, sunt 1.000.000 cetateni de etnie maghiara (nu ii luam in calcul si pe vorbitorii de limba maghiara). Raportat la cei 19.000.000 cetateni romani, cam inseamna aproape 6% din cetatenii Romaniei (cifrele sunt rotunjite). Daca am raporta la cei care locuiesc in romania (16.000.000), raportul creste.
Totusi, simplificarea prin aplicatia proprie are un avantaj pentru ca nici clientul nu mai pierde timpul sunand (si asteptand sa fie preluat), nici pentru furnizor care poate prelua alte probleme. De asta intrebasem de aplicatie (care are nevoie si de feedback pentru a putea fi imbunatatita).
17-01-2024 10:36 AM - editat 17-01-2024 10:36 AM
Raportul prezentat de tine nu are nici o legătură cu cerea și oferta furnizorului.
Doar pentru că sunt de etnie maghiara nu înseamnă că mă uit numai la canale ungurești.
la 17-01-2024 10:41 AM
Milionul de etnici intra in categoria clientilor potentiali.
la 17-01-2024 10:47 AM
Clienții potențiali nu plătesc facturile.
la 17-01-2024 10:53 AM
Doar pentru că România are 19 milioane de locuitori nu înseamnă vom avea 19 milioane de medici. Fiecare cetățean își alege propriul drum.
la 17-01-2024 11:29 AM
Dar asigura o informatie asupra deciziei oferirii unor servicii (sau nu). Un exemplu ar fi catunele. Oare o merita sa puna antene 5G? Din moment ce potentialii utilizatori sunt putini, nu va monta niciun operator astfel de antene pana nu sunt retrase tehnologiile existente.
Dar in fine, sa lasam topicul sa gasesca solutia optima.
17-01-2024 11:33 AM - editat 17-01-2024 11:35 AM
Comunicarea este importanta chiar vitală în unele situatii deci 5g 4g 3g 2g este normal (chiar obligatoriu).
Însă fără divertisment se poate trăi.
la 17-01-2024 11:40 AM
N-am spus ca nu este important semnalul, ci implementarea noilor tehnologii vor fi foarte intarziate in zonele cu populatie redusa.
Si sunt unul care consuma din ce in ce mai putin TV (canale) in favoarea platformelor video online.
la 17-01-2024 11:49 AM
Sper că ai ajuns la concluzia că cu cât cererea este mai mare cu atât zonele respective vor beneficia de cea mai buna tehnologie deoarece scopul furnizorului este de a realiza profit nu pierderi.
Canalele se vad la o calitate mai slabă deoarece nu reprezintă o prioritate pentru furnizor plus că dau bine la număr.
la 17-01-2024 12:01 PM
Cererea nu inseamna si implementare. Sunt abonat la serviciile fixe la Digi si sunt cerinte pentru canale Discovery (ma rog, actualmente Warner) si primim acelasi raspuns de 6 ani: clientul nostru, stapanul nostru, dar cu banii facem ce vrem noi... La Orange, cand am avut cereri, majoritatea s-au rezolvat in timp, la Digi am avut doar doua cereri: canale TV si schimbarea routerului. Niciuna nu s-a aprobat (cu routerul, un tehnician mi-a zis ca se intorc in service cele "2 in 1" [internet si tv], dar la Relatii Clienti mi se spune ca doar decodor de fibra pentru TV + router de net pentru fibra, deci doua aparate, nu unul singur). Daca cererea nu cere mai multa calitate, serviciile vor fi doar pe nevoile primare.
Dar, ca sa raspund: depinde de cerere. Eu cer semnal si viteza decenta (10-15Mbps) tu ceri viteza maxima. Oare ce vom primi? Cererile se pun in context si necesitatile zonei. Degeaba cer 3 persoane mai multe antene pentru marirea vitezei de internet, daca majoritatea utilizatorilor nu folosesc decat minute si sms-uri (consumul nu este pe masura cererii). Sunt contracte care sunt semnate doar sa existe pentru anumite servicii specifice unei zone (canale regionale, ca sa pastram putin subiectul).
la 17-01-2024 12:04 PM
Mă refeream cerere de abonamente nu beneficii suplimentare care vin ulterior în urma unor decizii economice.
la 17-01-2024 12:20 PM
Cand faci un abonament, te uiti si la ce beneficii suplimentare poti avea. Nu stiu de Vodafone si Telekom, dar Orange ofera Orange TV Go cu cateva canale incluse (care pot fi marite contra cost). Eu am folosit optiunea si mai aruncam un ochi seara cand nu eram in tara.
Teoretic, daca nu m-as uita la Antena si ProTV, optiunea Orange TV Go s-ar putea sa-mi scoata din costuri cablul TV. Deci, as putea ramane doar cu netul si telefonul (sau, mai extrem, doar cu mobilul). Nu cred ca va folosi cineva doar telefonul, dar totusi este o solutie pentru cine vrea un minim de fire prin casa.
la 17-01-2024 12:26 PM
Am plecat de la canalele ungurești care există și sunt transmise la o calitate decenta și uite unde am ajuns ( nume furnizori,oferte,rețea,beneficii).
la 17-01-2024 12:32 PM
Adica la cerere si oferta. Daca nu se cer HD (sau se cer taxe contractuale suplimentare), iar cererea pentru calitate nu vine (cu exceptia colegului), cel mai probabil sa nu fie introduse. In Transilvania stiu ca sunt ceva posturi regionale in care se moderarea se face in maghiara (nu vreau sa incurc, dar Erdely TV este un astfel de post si emite din Tg Mures). Teoretic emite in HD, practic, in Bucuresti nu am zarit-o (sau, cel putin, nu i-am dat importanta).
PS: este stiut faptul ca, pentru transmisia in HD, trebuie cerut acord de la CNA, nu? Nu stiu ce costuri suplimentare sunt pentru transmisie (pe langa transmisia SD).
la 17-01-2024 12:47 PM
Că și o gluma colegul poate ieși afară în natură va beneficia de o calitate net superioara.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor