anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV/ Orange TVGo

Bumbi
Explorator

Dacă sunt abonat Orange TV/ Orange TvGo presupun că nu sunt abonat la un site sau un canal de televiziune anume sau care îl folosesc ca în cazul canalelor bonus/cadou unde este necesară înregistrarea.

 

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

In primul rand o rugaminte: foloseste viruglele (,). E greu de urmarit seria de intrebari si nu stim unde se termina una si incepe alta.

Daca inteleg bine intrebarile:

- intrebi de abonarea la Orange TV Go si Orange TV. Sunt doua produse diferite, dar intr-un sens, complementare. Daca esti abonat de Orange TV, Orange TV Go va prelua o parte din canale si le vei putea viziona... on the go (oriunde vrei, cu conditia sa respecti... conditiile de utilizare a Orange TV Go).

Daca vrei sa te abonezi la Orange TV Go (ca serviciu de sine statator), costul este de 4 sau 5E si nu esti obligat sa faci abonament (in sensul traditional pe 12 sau 24 luni). E ca o optiune la o cartela prepaid (platesti cand vrei sa vizionezi).

- canalele parca sunt maxim 96, si poti vedea ori in aplicatie (pe televizor, tableta, telefon) ori pe site (tvgo.roange.ro). Logarea se face cu userul si parola de MyOrange.

-canalele bonus le poti vedea in aplicatie sau pe web (punctul anterior)

O informatie pe care ar trebui s-o stii: anumite emisiuni nu le poti vedea online din cauza drepturilor de autor.

Bumbi
Explorator

Dacă serviciile pentru care plătim ar funcționa corect și restul ar fi pe înțelesul tuturor ați păștea virgula pentru voi.

De obicei se folosesc diacritice.

Pololică
#StarMember

Te superi degeaba. E doar o rugaminte pentru a intelege mai bine informatia transmisa. Si platesti catre furnizor, nu care mine (sper ca intelegi faptul ca majoritatea de aici suntem, de asemenea, clientii Orange).