anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange tv nu merge (W800)

SR
Junior

Buna ziua!

Indiferent ca folosesc mozilla/chrome primesc aceeasi eroare:

Player encountered a problem with stream. (W800)

Ce as putea face?

7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember

Salut! Oare vorbești despre aplicația Orange TvGo?

delfinas
#StarMember

Nu stiu, la mine merge pe Firefox, anumite posturi le vad chiar si daca nu-s logata.

Mai e cineva cu acceasi pb, inca nu am gasit solutia, desi i s-au dat destul de multe sfaturi.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Ai încercat să te deloghezi/ reloghezi? Și la mine funcționează pe telefon/ tv/ laptop. 

Dacă nu reușești, scrie-le din secțiunea Contact .

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @SR, Ce sistem de operare folosești si pe ce dispozitiv încerci sa redai?

Anca07
#StarMember

Buna @SR 

Recomandarea mea este sa:

• Stergi cache-ul browserului: Uneori, fisierele vechi din cache pot provoca probleme de redare. Sterge cache-ul si cookie-urile browserului si incearca din nou.
  • Verifica setarile browserului: Asigura-te ca browserul tau permite rularea de scripturi si redarea de media. De asemenea, actualizeaza browserul la cea mai recenta versiune disponibila.
  • Nu in ultimul rand, dezactiveaza extensiile browserului: Unele extensii de browser, precum adblockerele, pot interfera cu redarea fluxurilor de video. Incearca sa dezactivezi extensiile si vezi daca problema persista.

Aceste setari sunt unele care ar putea impiedica orangeTv sa ruleze asa cum trebuie. Recomandarea mea totodata, este sa si incerci un restart al routerului, lasandu-l cateva secunde fara alimentare. 

Daca dupa toti acesti pasi/recomandari, eroarea persista, ideal ar fi sa contactezi serviciul suport Orange, AICI

Te asteptam cu vesti bune! 

Zi cu soare!🌞

SR
Junior

Am incercat toate metodele, chiar is intr-un browser nou instalat fara extensii. Aceeasi eroare W800.

DanielaH
Moderator

@SR, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?